Hae
Ninnin energianurkkaus

Rinteessä

Treenaamaan en oo vielä flunssan takia päässy, mutta vein tyttäriäni ja kummittyttöäni tänään Himoksen rinteisiin. Kolme tuntia itsekin suksien päällä, vaikka melkein pää kainalossa reissuun lähdinkin. Yllättävän hyvää teki ulkoilu. Nenä ei ollu ollenkaan tukossa, vaan henki kulki. Hengästynyt toki en kertaakaan, kun meno oli rauhallista. Loppuilta taas aivasteltiin ja niistettiin. Nenä meni samantien tukkoon, kun pääsin autoon. Aattelin, että mitä jos menis huomenna vaikka tunnin maastopyörällä jotain peekoomiinusmiinusta.. Ehkä pystyis hengittämään! 😉

Huomatkaa AURINKO tuolla kaukana!
Vuosi sitten joulukuussa sama paikka, täsmälleen samasta kohtaa kuin eka kuva.

Viikko 8:
Uinti 1h 40min
Juoksu 1h 13min
Pyöräily 45min
———————
Yhteensä 3h 38min

P.S. Kaksi seurakaveria oli tänään jo käyny maantiefillarilenkillä. Mäkin haluun!! 😀

2 kommenttia

  1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

    Ihmeellisen näköistä kuvissa kun on paljon lunta ja samassa kuvassa toisessa paikassa ei lunta ollenkaan. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.