Hae
Ninnin energianurkkaus

Elävien kirjoissa

Jee, kuusi lepopäivää takana ja tänään reippaana lenkillä. Kuvittelin Himoksen reissun jälkeen, että menisin lenkille, mutta nousin aamulla sängystä klo 10.40, nukuin päivällä 1,5h päiväunet ja illalla taas klo 23 unta palloon. Vaikka kuumetta ei oo ollu, niin väsyksissä oon ollu. Loma on oikeasti menny vaan maatessa.

Eilen aattelin jo mennä lenkille, mutta sen verran väsyny olin, että pieni keskustelu itteni kanssa oli paikallaan. Vuoropuhelu päättyi siihen, että totesin lenkin järjettömyyden ja kehittämättömyyden. Hyvä mä!!

Tänään aamupäivällä kävin Nanon kanssa pienellä ja rauhallisella kuuden kilsan juoksulenkillä ja teki kyllä hyvää, kun limat lähti liikenteeseen. Loppupäivän oonkin saanu hengitettyä nenän kautta, enkä oo ollu tukossa.

Törnävän kirkko

Illalla käytiin miehen kanssa 1h 45min hääpäiväajelulla. Ystävänpäiväajelulla oltiin viimeksi, ja nyt juhlittiin huomista 11-vuotis hääpäivää. <3 Pyöräily tuntui kevyeltä ja hyvältä, taisin kerrankin osata levätä juuri oikean määrän. 🙂 Huomenna kuitenkin jätän vielä uinnin ja crossfit-vuoron väliin. Uinti ei yleensä helpota sairastamista ja cf-treenissä syke nousee niin korkealle, ettei se ole nyt järkevää.

Helmikuussa yleensä on tullu paljon treenitunteja. Pitkiä hiihtolenkkejä jne. Nyt ei ole pitkiä hiihtolenkkejä, ja sairastelupäiviäkin on mukana. Silti on näköjään jotain tullu tehtyäkin. 🙂

Helmikuu:
Kuntonyrkkeily 1h
Hiihto 1h 53min
Voima 4h 9min
Juoksu 6h 2min
Uinti 6h 32min
Pyöräily 9h 27min
———————-
Yhteensä 30h 33min

3 kommenttia

 1. Rahkamuija kirjoitti:

  Eka kuva on tosi hyvä!
  Täällä päin lenkit sais kohta heittää maantiepyörällä, mutta noita hiekkoja ei taida kukaan olla keräämässä vielä hetkeen pois…

  • jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

   Hei Rahkamuija, eilen Herwoodissa oli jo putsattu sekä jalkakäytäviä että autoteitä. Ja NinniM, hyvä kuva tosiaan.

  • NinniM kirjoitti:

   Ihan epäreilua, jos teillä putsataan ja täällä ei. Tämän päivän lehdessä oli, ettei teitä voida putsata ainakaan ennen tän kuun loppua. Kuulemma ei oo järkeä, ja kalusto voi mennä rikki ja plaa plaa. Höh!

   Hih, kiitos! Lapsi taas asialla kameran kanssa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.