Hae
Ninnin energianurkkaus

20K

Huippupäivä oli tämä päivä. Parhaat asiat eivät liity urheiluun, vaan omaan perheeseen ja sukuun. Hääpäivä ja tuore kummityttö, niistä oli tämä päivä tehty!! <3 Mutta koska en omistakaan lapsista laita tänne tunnistettavia kuvia, niin en tietenkään toistenkaan, vaikka mieli tekisi. 😉

Minä oman ja miehen suvun mustana lampaana nautin kahvipöydän suolaisista ja makeista. Kaikki muut nimittäin loihtii kaikenlaisia upeita leipomuksia, paitsi mä. Mä oonkin erilainen nuori! 😀 Mutta siis pitkä lenkki kävi mielessä, kun toisen kerran suolaista piirakkaa napsin. Hiilareita koneeseen, että jaksaa juosta.

Blogin aiheeseen liittyvä huippujuttu on puolestaan illan lenkki. Viime kerran kaksikymppisestä on jo aikaa. Toukokuussa 2013 Barcelonassa oon juossu 21km. Sen jälkeen en ole kuin pisimmillään 14km, sekin tänä vuonna. Mutta tänään juoksin 20km ilman kipuja! Vähänkö mahtavaa!! 🙂 Sain lapsuudenystävän seuraksi fillarin kera, niin meni muuten parituntinen nopeesti rupatellen. Vaatetta oli liikaa päällä, mutta taudin jälkeen näin päin on parempi, ettei tuu mitään jälkitautia. Ja hyvin oli hiilareita tankattu, kun en yhtään väsähtäny.

8 kommenttia

 1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Ihan parasta että juoksu onnistui ilman ikäviä tuntemuksia. =) Mulla on kans kohtuupitkä juoksu tänään 15 km, ihan kiva että juoksua on nyt enemmän kuin ennen niin on pieni mahdollisuus siinä kehittyä.

  • NinniM kirjoitti:

   Älä muuta sano! 🙂 Mä en kuitenkaan uskalla juoksua lisätä, ettei kohta olla taas telakalla. Tsemppiä sinne! 🙂

 2. Priitta kirjoitti:

  Pitkästä aikaa blogiasi lukemassa, joskun pari vuotta sitten seurailin kuulumisiasi tiiviimmin (myös toisaalla ;)), mutta blogien lukemiset on jääneet vähemmälle. Nyt aktivoidun blogimaailmassa ja myös omassa elämässä, sinun blogisi on erinomainen inspiraation lähde. Tulen siis takaisin :).

 3. Jenni kirjoitti:

  Onnea hyvästä juoksusta, sekä hääpäivästä ja kummitytöstä tottakai! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.