Hae
Ninnin energianurkkaus

GoExpo, kuntosali ja marjat

Mä oon sunnuntaina menossa GoExpoon Messukeskukseen. En oo aiempina vuosina käyny, ja nyt kyllä odotan kovasti. Onko joku muukin sunnuntaina matkassa? Jos bongaat, niin saa tulla nyppäämään hihasta. 😉 Jos olis rahaa, niin mukaan lähtis uudet kiekot, uudet pyöräilykengät, uus kypärä, uudet lasit, uudet polkimet, uus treenilaukku, uutta treenivaatetta.. Ja jos olis vielä enemmän rahaa, niin uus maastopyörä. Kaikkee ihanaa! 😀
Mä oon viime aikoina menny salille vissiin itelle epänormaaliin aikoihin, kun siellä on paljon porukkaa. Vai onko ihmiset myöhästäneet treenejään.. Välillä täytyy jopa odotella omaa vuoroaan. Lopputreenin teinkin tänään salin puolella hämärässä ja hiljaisuudessa. 😉 Ehkä on hyvä palata takaisin niihin perjantai ja lauantai iltoihin, silloin ei ysin jälkeen oo enää ketään. Tai sitten vaihtoehtoisesti aamulla aikaisin.

Aikamoinen tautiviidakko ja -aallokko jyllää tällä hetkellä. Kaikenlaista pitää kokeilla, ettei mitään isompaa tautia tulis päälle. Mm. tyrnirouhetta maustamattoman jogurtin, mustikoiden ja vadelmien kera. Nam! Ei mee kauaa, kun saa taas kökkiä puskissa ens talveksi marjoja keräämässä. Ihan hullun lujaa vilisee tää aika.

Näiden hölmöjen marjareissujen tuotoksista saa siis nyt nauttia:

2 kommenttia

  1. Tuomas kirjoitti:

    Julkkiksia pongattu syömässä Wokkia samassa ravintolassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.