Hae
Ninnin energianurkkaus

GoExpo 2014 messuilla

GoExpo 2014 on takana. Aamulla startattiin miehen kanssa kuudelta ja napattiin Liikuntapäiväkirjan Jaanaba miehensä kanssa kyytiin Pirkkalasta. Ja ei menny aikaakaan, kun oltiin Helsingissä.

Ajateltiin kiertää meitä kiinnostavat alueet eli kunto, fillari, fitness, kalastus ja kamera. Hevoset ja golf skipattiin kokonaan. Mä olin odottanu vielä isompia messuja ja vielä enemmän triathlonkrääsää kuin mitä paikan päällä oli. Muutama iso merkki puuttui kokonaan, ja niitä tuotteita mitä suunnittelin hiplaavani ei ollu ollenkaan.

Mutta päivä oli mukava ja kuitenkin oon ihan tyytyväinen, että tuli täältäkin saakka lähdettyä. 🙂 Mutta täytyy sanoa, että palveluun voisi kyllä satsata osa yrityksistä. Osalla se oli toki kunnossa. Vai oliko niin paljon hyviä kauppoja tehty pe ja la, ettei sunnuntaille enää riittäny intoa? Voisi silti palvella ostavia asiakkaita..

Pyöritin pyörästä buffin.
Tarkkaa puuhaa. 😀
Jos mulla olis ollu herkkupäivä, niin olisin kyllä ostanu. Näytti ihan sikahyviltä nää suklaapäällysteiset hedelmät!
Arlan Ela-rahkaa mahan täytteeksi ja silmänruokaa puolestaan Rosesta.
Wokkiruokaa, nam!
Jee, mä uskalsin kokeilla vaatetta varoituksesta huolimatta. 😀 Ja uudet Shock Absorderitkin jäi käteen.
Onneksi tää vene oli myyty. 😉
Siinäkö se oli? Kyllä.
Kiitos ja hei!
Tässä ostokseni urheilurintsikkojen lisäksi. Muita tuliaisia esittelen myöhemmin. 🙂

4 kommenttia

 1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Mua jäi kaiveleen, että unohdin ostaa noita kuorrutettuja hedelmiä. Olisin halunnut sen ananas-mansikkavartaan. Pariisissa oon syönyt tommosen banaanin ja omenan. Naminaminami.

 2. Kaisa kirjoitti:

  Mää kävin tuolla lauantaina ja ostin mm. tosta kojusta mansikkakupin missä oli vähän suklaata, nam nam =) Mun mielestä oli isot ja hienot messut mutta totta kyllä että joissakin paikoissa olisi mulle ollut mahdollista myydä tavaraa jota nyt en ostanut kun ei kukaan tullut sitä mulle kauppaamaan! Olis ollut hienoo jos ois ollut vielä enemmän kaikkea triathlonjuttua. Vaikka hienoja uikkareita, uimalaseja ja kaikkee pikkutavaraa niinku lippa juoksuosuutta varten tai jotain krääsää =D Ja jotain merkkejä mitä ei niin helpolla kaupoissa nää, niinku sanoitki. Pyöriä oli kyllä aika hieno tuolla katella.

  • NinniM kirjoitti:

   Voi nam! 🙂 Joo, just kaikkee pienempää uimalaseista lähtien kaipas. Ja ei ollu kuin yhden merkkisiä märkäpukujakin, mikä mun mielestä oli outoo. Mutta kannatti kuitenkin tsekata paikan päällä nuo messut! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.