Hae
Ninnin energianurkkaus

Makeeta menoo

Käy sääliksi astmaatikkoja, nimittäin melkoinen katupöly on ilmassa. Maastopyörällä ajaessa sai pitää kaikki röörit kiinni, niin järkyttävästi pölysi. Toivottavasti putsaavat hiekan pian pois.

Lähdin sunnuntai-iltana ensimmäistä kertaa ilman nastoja maastopyörällä, ja kävi todella vanhanaikaisesti. Pyöräilin samaan suuntaa koko ajan. Ysikympin kurveja järjestyksessä oikealle, vasemmalle, oikealle. Rullasi sika hyvin, ja kävi mielessä vaikka ja mitä. Tietenkin ensin, että oonko saanu näin hyvin poweria talven aikana jalkoihin? Vähänkö maantiepyörä kulkee, jos maastopyöräkin näin hyvin! Miten edellisenpäivän juoksukaan ei paina yhtään jaloissa, vaan on mielettömän kevyt polkea? Jossain kohtaa kävi jo mielessä, että ei myötätuulikaan voi olla niin voimakas. Kunnes pääsin ison kauppakeskuksen kohtaan, ja siellä oli muutamia lippuja salossa. Jep, kyllähän täällä tuuli. 😀 Ja kun suunta muuttui radikaalisesti ja lähdin kotiinpäin, niin vauhti tippui ja jälleen kerran naureskelin itelleni. Kuinka monta kertaa pitää mennä tähän samaan lankaan?! 😀 No tulevanakin kesänä varmaan monta kertaa. 😉

Löysin kaupasta kolme gluteenitonta patukkaa, jotka halusin testata. Lo-carb -patukoita kaikki, ja Leaderin. Ensimmäinen maistiainen tuli tuplasuklaapatukasta, ja oli muuten pahaa. Seuraava mansikka-suklaapatukasta, eikä sekään makuhermoja hivelly. Mustikka-suklaapatukka oli näistä kolmesta paras, ja sellaisen voisin joskus toisenkin kerran ostaa, ehkä, ehkä en. Mutta omaan makuun eivät kyllä olleet parhaasta päästä.

Ok mustikka, menettelee mansikka, paha tuplasuklaa.

Jatkan gluteenittomien patukoiden testausta ja etsimistä. Nimittäin yksi päivä mietin, että oon pitkään ostellu Fastin Sports Protein Caramellia, ja kun en oo esim. jäätelössäkään mikään vanilja/suklaa/mansikkatyyppi, vaan tykkään kokeilla uusia makuja, niin nyt teen sen näissäkin. Caramelia paremman makuista valmista gluteenitonta patukkaa en oo vielä löytäny. Tosin tähän asti kokeilut ovat rajoittuneet kaupan antimiin, en ole tilannu patukoita mistään. Ehkä siksi, että olis kiva ensin maistaa, että onko hyvää vai ei.

Tänään oli Supersportissa Laura & Maija Trainingin järkkäämä juoksuilta. En ehtiny heti alusta paikalle, ja missasin uutuuksien esittelyt, mutta kävin hakemassa itelleni uudet lenkkarit hyvällä -30% alennuksella. Mä yksi päivä vein roskista miehen lenkkarit jalassa ja totesin, että omista 1,5v sitten ostetuista Asicsistani alkaa tosiaankin olla vaimennukset finito. Mulla on ollu siis kirkkaan oranssit Asics Skyspeedit, ne ihanan kirkkaat ja huomiota herättävät. Edelliset oli kirkkaan keltaiset.. On muuten niin upeita värejä nykyään lenkkareissa!! Tykkään!

Sopii sekä keltaisten että turkoosien Zeropointien kanssa! 😉

Skyspeedejä ei tehä enää, joten samalla lestillä olevat DS-Trainerit tuli kokeiluun. Kokeilin kyllä muitakin kuin kalliita Asicseja, joissa merkki maksaa. Mutta lopulta päädyin näihin siksi, että ovat tutut ja turvalliset, ja en saisi keväällä mitään rasitusvammoja. Täytyy joskus funtsia tarkemmin, että mitkä voisivat olla mun jalkaan hyvät.

Newtoneita en tosiaankaan oo unohtanu, mutta on hyvä olla toisetkin kengät. Varsinkin sellaiset, joilla varmasti uskallan pitemmän juoksulenkin tehdä. Newtoneilla pisin lenkki on nyt muistaakseni 14km.

Sain Zipvitin energiatuotteita kokeiluun Cycle Service Nordicilta. Kerron heti niistä lisää, kun oon saanu testattua. 🙂 Banaaninmakuisesta geelistä ja elektrolyyttijuomasta on jo vähän kokemusta, mutta palaan asiaan myöhemmin. 
Treeniviikko 10:
Voima 55min
Juoksu 1h 50min
Uinti 2h 10min
Pyöräily 3h 40min
—————
Yhteensä 8h 35min

6 kommenttia

 1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  No on kyllä hianot juoksutohvelit ja munkin mielestä on kiva kun on pirteitä värejä mistä jopa valita.

  • NinniM kirjoitti:

   Eikö! Tuli heti kyllä mieleen, että pitäis kaikki juoksuvaihteet päivittää uuden värisiin! 😀 No ei vaiskaan, mutta ei taas sovi yhtään mun pinkkiin takkiin kuten ei edellisetkään. 😀

 2. MatuCane kirjoitti:

  Tällä kertaa mä tavallaan ehdin ensin; laitoin DS Trainer tilauksen menemään jo viime keskiviikkona, tosin ne eivät vielä ole tulleet. Sulla on kuule kenkäasiat hyvässä jamassa 😉

 3. Anonymous kirjoitti:

  Jos noita gluteenittomia patukoita halajat niin kannattanee kokeilla Quest Nutritionin patukoita. Olet kyllä varmaan niistä kuullutkin mutta kannattaa kokeilla itse. Ovat aivan älyttömän hyvän makuisia ja makuvaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Eivätkä myöskään sisällä lainkaan glukoosisiirappia, toisin kuin esim. nuo Fastin patukat (niissä näköjään ainesosaluettelon ensimmäisen osana glukoosisiirappi = sokeri, onpa terveellistä…).

  • NinniM kirjoitti:

   Noista Questeistä oonkin lukenu, täytyy kyllä nyt ehdottomasti jostain niitä hommata maistiaiseksi. 🙂 Kiitos vinkistä! Muuten mä en noita gluteenittomia halajais, mutta on vähän pakko tän 14v kestäneen keliakian takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.