Hae
Ninnin energianurkkaus

Skyr uutuudet. Italiaan kaveriksi?

Perheellisen ihmisen treeneihin tulee välillä pakollisia kotitreenipäiviä. Eilen sellainen tuli. Kahvakuulien kanssa heilumista ja päälle vähän pyörää. Olipas mukavaa! 🙂

Tänään puolestaan olin hierojalla. Suht hyvässä kunnossa kroppa oli, mutta kyllä Marjo joutui penikoita availemaan.

Sain GoExpo-messuilta mukaani Skyr rahkojen uutuusmaut. Mä tykkään Skyrin uuniomenasta, ja se on ollu oikeastaan ainut makurahka, mitä ostan. Muut on maustamattomia. Nyt Skyriltä on tullu uusina makuina veriappelsiini ja mango, ja mansikan makua ovat myös muuttaneet. Täytyy sanoa, että jatkossa kaupasta lähtee myös veriappelsiinipurkkeja mukaan. Nam! Myös mango ja mansikka olivat hyviä, mutta veriappelsiini oli tosi hyvää.

 Lisäksi tuli muutama ehdottomasti kokeiltava ohje:

Halutessaan sai ottaa myös soijajogurttipurkin mukaan. Mä en sellaista huomannut ottaa, mutta mies otti. Vähän olin skeptinen, että miltä maistuu, kun soijasta en normaalisti välitä. Mutta tää Nordic Milkfreedom soyjurt mustikka olikin yllättävän hyvää. Ei maistunu soija läpi olleskaan.

1.6.2014 (sunnuntai) järjestetään Ironman 70.3 Italy. Se järjestetään Pescarassa. Pescara sijaitsee Rooman korkeudella, mutta itärannikolla. Alunperin meidän oli suunnitelma lähteä samalla porukalla, mitä viime vuonna olimme Barcelonassa, mutta ikävä kyllä Jaana on sairastellu koko syksyn ja talven mykoplasmasta keuhkoklamydiaan, ja siitä syystä joutuu jättää kisaamisen ja sen myötä reissun väliin. Isot muutokset johtivat siihen, että mä oon nyt vailla kaveria reissuun. Joko sellaista kaveria, joka kisaa myös tai kaveria seuraksi sekä huoltajaksi. Kisaan voi vielä ilmoittautua, ja matkahan on 1.9km uinti, 90km pyörä ja 21.1km juoksu. Nyt olis tarjolla loistavaa seuraa, kuka ehtii eka! 😉 Ois kiva, että kaverin saisin, niin pääsen paikan päälle. Yksin en reissuun lähde. Sen verran lentoja oon kattonu, että to 29.5. olisi hyvä lentää Roomaan, ja takaisin tultais ma/ti.

Yksi kommentti

  1. Eva kirjoitti:

    terve,
    nyt minun pitää heti kysyä vähän lisää Jaanan mykoplasmasta. Voisiko Jaana ehkä lähettää mulle spostia (sinulla, Niinalla on mun sposti). Kun olen vain käynyt hvc lääkärillä, ja tämä tauti vain jatkuu ja jatkuu.. Kuinka hän pareni, kuinka pitkä treeni tauko, kuinka monta kuuria antibiootika. Miksi tuli jatkotauti….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.