Hae
Ninnin energianurkkaus

Maantiepyörällä maantiellä

Pelastin eilen tutun autotallista pölyttymässä olleen Orbean maantiepyörän vuosimallia 2008. Niin loistava kakkospyöräksi, etten voinu jättää tilaisuutta käyttämättä. 😉 Tänään uskalsinkin sitten korkkaamaan maantiekauden. Tripyörällä en oo sitä halunnu vielä tehdä tuolla sorassa, hiekassa ja pölyssä. Hiekkaa tosin ei enää maantiellä ole, kun sinne asti pääsee, mutta pölyä kyllä. Ajoasentoa pitää vähän säätää, mm. jarrukahvojen paikkaa, mutta eikö siitä hyvä tule. 🙂 Malli on Asphalt ja osat Shimanon Tiagraa, jos joku haluaa tietää.

Maaliskuun neljästoista päivä, eikä yhtään lunta. Niin keväinen sää, kun 6 astetta oli lämmintä. Toki paljon piti laittaa vaatetta päälle pikkulenkille. Saas nähdä tuleeko vielä lunta, mutta mun puolesta enää ei kyllä tarvi. Näin on hyvä! Mukavaa viikonloppua!! 🙂

4 kommenttia

  1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

    Hui kamala, mua ei houkuta yhtään nämä vielä kylmät maantiepyöräkelit. Mutta kunhan ilmat lämpenee niin sitten minäkin.

  2. Soile kirjoitti:

    Ja nyt täällä Tampereella on taas lumisohjo 😮 No, keritään me vielä maantiellekin. Odottavan aika on aina vaan niin pitkä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.