Hae
Ninnin energianurkkaus

Reppu ja reissumies

Eilen oli taas seuran treenipäivä, ja jälleen mukava sellainen. Aloitin aamun klo 7.30 kävelyllä uimahallille (6km).
Barcelona Challenge ja Etelä-Pohjanmaan Maakuntamuseo

Ensin tosiaan uintivuorolle. On uskomattoman hienoa kuinka uinnit sujuu, vaikka kuusikin henkilöä on samalla radalla ja jokainen ui eri vauhtia ja omaa ohjelmaansa. Välillä jos on normivuorolla uimassa ja radalla on kolme ihmistä, niin joudut odottelemaan ja väistelemään, ja meinaa välillä vähän ärsyttää. No nyt meitä oli kuusi, välillä joku teki potkuja, joku tekniikkaa, joku ui lujaa ja joku palautteli. Silti homma sujuu ihan älyttömän hyvin. Jokainen tietää toisten vauhdin, ja annetaan vetoja tekevälle tilaa. Kun uit vauhdilla, niin otat oman tilasi, ja kun teet tekniikkaa tai uit hitaasti, niin annat tilaa nopeimmille. Toimii!

Happy happy joy joy. Uinti takana, Crossfit edessä.

Treenattiin rinnalle vetoa, ja ensimmäistä kertaa mä hoksasin ison jutun, ja saan kyynerpäät paremmin ylös, lepuutan tankoa siinä missä sitä pitää ja nostan ylös. Siirsin peukalon ennemmin tangon alle, ja kun joudun tiputtamaan tangon sormenpäille, että saan kyynerpäät ylös, niin siitä oli vaikea saada enää kunnon nostoa. Tai lähinnä pelkäsin, että tanko tippuu, kun ote on epävarma. Peukalo pitää siinä kohtaa olla sillä tangon toisella puolella. 😉 Jes, iso juttu!

Kyllä ne miehet osaa. 😉 Heti reittä vilauttelemassa, kun kamera on päällä!

25kg, ei sen enempää, että tekniikka pysyy.

Treenin jälkeen oli vuorossa päivän 15 minuutin hapotus. Boxihypyt oli mulla ensimmäistä kertaa, niitä en oo tehny ennemmin. Eli 15 minsan aikana tehdään niin monta kierrosta kuin ehtii. Jokaisella omat painomäärät, ja oma tahti.

20kg tanko, 12 kilon kuula, ja pikkuboxi.

Vielä 3 minsaa aikaa, irvistys on jo päällä.

Reilu minsa, kyllä tuntuu.

Jälleen kerran loistotreenit, ja tänään tuntuu kyllä kropassa. Olisin jo eilen teillä tästä hyvästä päivästä kirjoitellu, jos olis tietokone toiminu. Ei toimi vieläkään, mutta lainasin työkonetta, jonka onneksi nappasin eilen töistä mukaani. 😉

2 kommenttia

  1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

    No ihan hyvä reisihän toi on, kelpaa esitellä. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.