Hae
Ninnin energianurkkaus

Neljänollaneljä

Tiedättäkö mitä? Mun reenihuonetta koristaa tällä hetkellä kaksi Zipp 404 kiekkoa. Vuodelta 2008, eli kuusi vuotta vanhat, mutta hyväkuntoiset. Ens kesänä on vähän pakko polkea lujaa, ku on merkkikiekot alla. Mitä siitä tuliskaan, jos hiljaa näitten kans polkisin?! 😀 No joo, reisistähän homma on kiinni, jos ihan totta puhutaan. Mutta silti aika makeeta!!

Toivottavasti nää ei vaan oo liian leveet, ettei tuuli vie tätä naista auton alle tai ojaan. No ehkä sitä pikku hiljaa oppii, ja myydään sit pois, jos liian leveet on. Alunperin oon aatellu, että maksimissaan sais olla 50mm leveet ja näähän on siis 58mm. Mutta eiköhän nää hyvät on, ja mä pysyn tiellä!

Nyt pitäis opetella sitten tää tuubihomma. Liima vai teippi, miten ne tuubit saa paikoilleen, miten kisassa korjataan jne.. No jos ny ensin ostais ees ne tuubit, nyt on vasta vanteet. Niillä ei vielä kauaksi pötkitä. 😉

Tsipit ottamassa aurinkoa.

Meidän tietokone on edelleen hajalla. Piti käydä töissä hakemassa työkone, että sain bloggailtua teille nää kuulumiset. 😉 Huomenna ois ohjelmassa 10km vk2 juoksu, ja on luvattu lunta kasa. Toivottavasti ei kovin liukas alusta oo, vaan sais juosta asfaltilla, niin olis kivempi. Juosten on mun mielestä kaikista helpoin tehdä vauhtikestävyystreeniä. Pyörällä ja uiden se on kamalampaa, vaikka ei juostenkaan tosiaan mitään herkkua, mutta helpompaa.

Viikko 10, kevyt viikko
Pyöräily 3h 39min
Uinti 2h 30min
Voima 2h 2min
Juoksu 21min
————
Yhteensä 8h 32min

2 kommenttia

  1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

    Jee onnea vanteista ei varmana oo liian leveet. Onneks sait ne tai siis ostit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.