Hae
Ninnin energianurkkaus

Rautaa ja vettä

Tänään oli vuorossa punttia ja uintia. Siirryn nykyään tekeen kahvakuulat ja muut oman kropan painolla tehtävät jutut salin puolelle, jos se ei oo varattu. Saa ähkiä ihan rauhassa. 😉 Hyvä treeni oli jälleen kerran, hiki tuli ja lihaksissa tuntui, ja tuntuu varmasti huomenna enemmän.

Mulla on aina huulet puristettu kiinni, kun treenaan. 😀

Pelle Hermanni

Sitten Ilmajoelle uimaan puhtaaseen altaaseen, ja altaaseen puhtaiden suihkutilojen kautta. Ei oo pölypalloja, laastareita, paperin paloja ja verisiä tamppooneita, kuten Seinäjoen uimahallissa.. Vesikin on lämpöisempää. Ratoja vaan on vähemmän. Maija oli vetääs treenin, ja hyvä treeni tuli tästäkin! 🙂

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Hyvää yötä! 🙂 Huomenna jälleen uusi päivä ja uudet treenit.

4 kommenttia

 1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Hyvät kuvat on nyt, erityisesti toi pullistelukuva. =) Ja uintikuva missä on violettivalkoinen köysi sopii hyvin tän sun blogin ulkoasuun. =)

  • NinniM kirjoitti:

   Pullistelukuva oli ensimmäinen laatuaan. 😀 Katos, niin sopii! Sulla se silmä nämä huomaa! 😀

 2. MatuCane kirjoitti:

  Olkapää nousee hyvin pinnalle, toinen käsi kurottaa hienosti, ukkovarpaat pysyvät lähellä toisiaan. Mielestäni kuvien perusteella tekniikkasi näyttää tosi hyvältä.

  • NinniM kirjoitti:

   Piti oikein kattoa nuo kaikki mainitsemasi kohdat. Ja kuvissa itse asiassa näyttää ihan hyvältä! 🙂 Kun vaan olis sitä uidessakin, ja tulis sitä vauhtia.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *