Hae
Ninnin energianurkkaus

Sunnuntain kävelypyöräjuoksuvenyttely

Mettässä lasten ja koirien kanssa, mettässä Sannan kanssa, asfaltilla Sannan kanssa, ja olkkarin lattialla pojan kanssa, vaikka yksin oli aikomus. 😉 Ja lajeina kävely, pyörä, juoksu, venyttely. Nelisen tuntia vierähti pitkästä vapaapäivästä näihin juttuihin, ja vielä jäi aikaa vaikka kuinka paljon tehdä muita juttuja. 🙂

Mettässä hurahti 1h 50min nopeesti. Lopussa oli vähän kylmä toisen jalan varpaisiin, kun sukka oli märkä. Pyörälenkin päälle juostiin vielä neljä kilsaa, ja hyvältä tuntui sekin. 🙂

Zipvittiä koneeseen, ja matka jatkuu.

Illalla osallistuin ensimmäistä kertaa Yoogaian nettitunnille. Vuorossa Jaanaban suosittelema syvävenyttely, ja kun tunti oli vielä tänään ilmainen, niin olihan sitä testattava. 🙂 Ovat kyllä nykyaikaisen hyvän idean kehittäneet, ei voi muuta sanoa. Sitä en tiedä osallistunko jatkossa maksullisille tunneille, mutta nyt oli ainakin hyvä testata ja tuli venyteltyä se tunti. 😉

Isossa kuvassa ohjaaja, pienessä kuvassa oikeassa ylänurkassa minä.

Meinas vaan vähän keskittyminen häiriintyä välillä, kun seuralainen viipelsi joogaamassa tai pelleilemässä. 😀

Jos seuraat monia eri blogeja, niin miten sen teet? Mä en oo oikein päässy sinuiksi Bloglovinin kanssa, joten Bloggerin listaa on tullu käytettyä. Muttei sekään kovin kätevä oo. Facen kautta tosin seuraan muutamia blogeja, jotka sinne bloginsa linkittää.

6 kommenttia

 1. niobe kirjoitti:

  Minä seuraan blogeja Feedlyllä, RSS-feedien avulla. Syötteenlukijoita on kyllä monia muitakin, ilmaisia ja ihan hyviä. Ehkä mulla on enemmänkin se ongelma, että tulee seurattua vähän liiankin monia ja sitten ei ehdi kunnolla keskittymään siinä informaatiotulvassa… 😀

 2. Kauramoottori kirjoitti:

  Feedly täälläkin käytössä. Google reader oli parempi, mutta mokomat lopettivat sen :/

 3. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Onneks kokeilit tota Yoogaiaa. Mää seuraan suurinta osaa Bloglovinin kautta ja mulle se on ihan mulle ihan ok. Ei mua haittaa vaikke se päivity jsut sillä siunaaman sekunnilla kun joku blogitekstinsä kirjoittaa.

 4. Soile kirjoitti:

  Feedlyllä minäkin seuraan. Bloglovin ollut mietinnässä, mutta en ole tutustunut siihen vielä.

 5. Anna kirjoitti:

  Feedlyyn siirryin kun googlereader lopetti toimintansa, olen tykännyt kovasti. Bloglovinista en itse tykännyt, ehkä se oli liian erilainen kuin aiemmin käyttämäni googlereader. 🙂

 6. NinniM kirjoitti:

  Kiitos niobe, Kauramoottori, Jaanaba, Soile ja Anna!! 🙂 Kokeilin nyt tuota Feedlyä ekaa kertaa. Tietokoneella sain kirjauduttua googlen tunnarilla ja syötettyä blogit. Sitten iphone app ei toiminukaan samalla tunnarilla, vaan pitäis olla google+, ja mä kun nimenomaan oon välttäny tuota googleplussaan vaihtamista. Jos teillä on joku vinkki tähän, niin olkaapa hyvät ja kertokaa. 🙂 Täytyy vielä surffailla, että miten sen mahdollisesti saisi vältettyä ja pääsisi kirjautumaan pelkällä googletunnarilla. Vai onko pakko googleplussaan tämänkin akan kirjautua?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.