Hae
Ninnin energianurkkaus

Saletisti natsaa!

Yhteistyössä MJR Training

Hellurei ja hellät tunteet. Täällä mä istun ja teille aion taas turinoida jotakin. Olin tänään valkun kanssa juoksemassa, mutta kerrankin oli iisipiisi treeni, eikä vedetty kovin hapoille. 😉 Johtuu siitä, että sunnuntaina on se Viisarinkääntöhölkkä (6km) ja tarkoitus ei ole mennä paikan päälle valmiiksi jalat hapoilla, vaan saada jalat sieltä hapoille. Ärsyttää kyllä jo valmiiksi koko sunnuntai, kun nuo tuollaset juoksumatkat joutuu juoksemaan oksennus kurkussa. 😀 Mutta toisaalta ehkä sitten tulis sitä vauhtia sieltä vähän lisää.

Me juostiin Maijan kanssa mettäpoluilla, ja olihan mukavaa. Loppuun muutama 200m veto, ja juoksutekniikkadrillejä. Kuulemma keskimmäinen persuslihas pettää, ettei paketti oo ihan kunnossa. Täytyy ehkä vähän taas pagaraa reenata lisää, aina ja iankaikkisesti.

Ihania nää kevätpäivät! Tänäänkin oli 10 astetta lämmintä. Just sopiva sää juosta, kun ei oo liian kylmä, eikä kuuma. 🙂

Mikä kesän tuoksu tuli, kun postipaketin avasi!

MJR Training antoi testiini uuden Orcan 3.8 märkäpuvun. Orcan otin todella mielelläni, kun onhan edellinen Orca jo hyväksi todettu. Nykyinen malli on Sonar, ja tämä on pykälää parempi. Oon 100% varma, että ostan puvun itelleni testin jälkeen. Jee! 🙂 MJR Training Shopista löytyy Orcan tuotteita märkäpuvuista, kisa-asuihin ja kompressiovaatteisiin. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mutta sovituskin varmasti Tampereella onnistuu. Ainakin ite kävin sovittelemassa kaksi vuotta sitten ensimmäistä märkäpukuani ja triathlon kisa-asua tuolla.

Saletisti natsaa!

Puku istui, kädet pyöri ympyrää, joten veteen pääsyä ootan innolla! Jihaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *