Hae
Ninnin energianurkkaus

Viisarinkääntöhölkkä 6km

Aamu alkoi aika stressaavissa merkeissä, kun diabeetikollamme oli yöllä ollut insuliinipumpun kanssa ongelmia, enkä jostain syystä ollu heränny piippaukseen, vaikka normaalisti heräänkin. Tämä tarkoitti sitä, että aamulla heräsi huonovointinen lapsi. Sokeri yli 20, ja ketoaineita 1,6. Niitä sitten seurattiin aamupäivä, koska ne pitäisi olla nolla. Kolmosella ollaan sitten sairaalassa tarkkailussa. No tämä ei tietty tänne kuulu, mutta tällaistakin meidän perheessä joskus on. Myös imurointia, lattianpesua, pyykinpesua.. Niistä koostui aamu, ja sitten tulikin jo kiire lähteä Viisarinkääntöhölkän tapahtumapaikalle. 😀

Totesin heti paikan päällä, että mulla on liian vähän vaatetta. Olikin kylmempi päivä kuin edelliset. Vain 3 astetta lämmintä, ja mulla juoksuvaatteina pitkähihanen paita ja trikoot. No ilmoittauduin, verrasin n. 2km ja juttelin tuttujen kanssa. Meidän seurasta paikalla tais olla viis juoksijaa, mä ainoana naisena.

Minuuttia ennen starttia uskalsin ottaa takin pois. Kiitos Tuomolle kuvasta!

Kiitos Tuomolle kuvasta!

Parit ekat kilsat meni hienosti alle viittä minsaa kilometri. Eka jopa näytti menevän sen verran kovaa, että ihan tietoisesti himmasin vauhtia, kun tiesin, että se tulisi muuten kostautumaan jossain vaiheessa. Kolmas kilsa oli vaikein, kun vastatuuleen ja lievään ylämäkeen yritin puskea. Se olikin ainut kilsa, jossa keskivauhti painui muutaman sekunnin vitosen päälle. Kääntöpaikalta äsken juostu vastatuuli ja ylämäki kilsa mentiin nyt toiseen suuntaan, heti helpotti meno. Tuossa vaiheessa tiesin, että pääsen alle 30 minuuttiin, mutta pääsenkö viime vuoden ajan alle, niin se oli edelleen arvoitus.

Syke paukutti hienoja 188 lukemia, mutta olin vaan tyytyväinen, että karstat lähtee koneesta. Vipalla kilsalla sai kyllä tehdä töitä, että jalat tikkaisivat tarpeeksi ja vauhti pysyisi alle vitosen. Lämmin oli muuten jo. 😉 Maalisuoralla näin kellon, 30 sekunttia aikaa viime vuoden aikaan. Ja se alittui juuri ja juuri. Aika oli 29:14, mikä oli viisi sekunttia parempi kuin viime vuonna. Jos puhun ihan totta, niin olin jopa varma, etten pääsisi alle 30 minuuttiin, joten viime vuoden ajan lyömiseen oon tosi tyytyväinen! Keskivauhti oli 4:52min/km, ja keskisyke 185. Eli hyvä maksimitreeni tuli tästä kuuden kilsan juoksusta! Ja silloin tietää tehneensä kaikkensa, kun maalissa on vähällä oksennus lentää. 😀 Onneksi olo helppaa alle minuutissa.

Muita viikonlopun treenikuvia: Uintia, kävelylenkkejä, pyörälenkki. Sen verran usein tulee muuten pojan kanssa juostua, kun hän pyöräilee, että oli vähän ihmettelemistä, että miksi tämä lenkki tehtiin Halliskalla kävellen. 😀

Pimeä uimahalli vielä.

Joutsen lähtee meitä karkuun.

Viikko päättyi Maijan ja mun 2h maastopyörälenkkiin.

Viikko 13 treenit:
Juoksu 3h 4min
Pyöräily 2h 56min
Uinti 2h 8min
Voima 50min
——————
Yhteensä 8h 57min

3 kommenttia

  1. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

    Hyvin ja lujaa oot juossu. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.