Hae
Ninnin energianurkkaus

Reikä seinässä ja polvessa

Eksyin salille outoon aikaan tänään, ja viime viikolla. Kyllähän on porukkaa kuuden-seiskan maissa illalla. Ehkä parempi vaan palata normiaikoihin, niin saa kaikessa rauhassa tehdä treenin. 😉 Aamulla aikaisin, tai illalla myöhään. Varsinkin pe ja la klo 21, niin ei oo ketään muita salilla! 😉

Tänään kyllä painoi rauta melkoisen paljon. En edes viittiny laittaa kuuttakymppiä maastavetosarjaan, vaan menin viidelläkympillä. Tuplatyönnöt kahvakuulilla tein 12 kilosilla, mutta sai kyllä tehdä töitä. Mutta jotain kehitystä on tullu, kun esimerkiksi vuorikiipeilijä-hypyistä menee nykyään se 50 putkeen. Ennen oli pakko huilata kerran kaksi muutaman sekunnin stopilla.

Jälleen kerran oon tosi tyytyväinen omaan kuntosaliini. Treenin jälkeen juttelin yhden naisen kanssa pukuhuoneessa, joka oli salilla ensimmäistä kertaa. On käynyt muutamalla muulla seinäjokisella salilla, ja taitaapi tulla Pulssiin uudestaan. Mm. treenaajien asenne toista treenaaja kohtaan ainakin tällä kertaa oli hänet vakuuttanu.

Eri pari kuulat. 24kg yhteensä.

Treeni finito. Reikä seinässä ja polvessa.

Mutta nyt nukkumaan, niin jaksaa aamulla nousta juoksulenkille! Iltapäivällä on hieroja, niin ilta meneekin sitten levossa, että hieronnasta jotain hyötyä olis. 🙂

2 kommenttia

  1. Anne-Mari Haapala kirjoitti:

    Onnex reikä ei ollu ku housuis 😉 Pelästytit!

    • NinniM kirjoitti:

      Sori! 😀 Tuo reikä on muuten tullu pyörällä kaatuessa ja silloin oli kyllä polvessakin reikä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.