Hae
Ninnin energianurkkaus

Yhtä säätämistä

Kevät on maantiepyörän huoltoaikaa. Onhan sitä kesä ja syksykin, mutta nyt kun laittaa pyörät kuntoon, niin kaikki pelaa, kun pääsee oikein urakoimaan noille maanteille. Seinäjoellakin on viime perjantaista lähtien näkyny kaduilla lakaisinkoneita, joten nyt ei oo enää pientä kiveäkään tiet täynnä. 
 
Viikonloppuna on säädetty pyöriä. Mies on treenannu mun maantipyörällä isompia huoltojuttuja, triathlonpyörä puolestaan kävi kaverilla. Kiitos taas! 🙂
 
 
 
Orbeoiden huollon lisäksi oon yrittäny löytää hyvää ajoasentoa tohon maantipyörään. Se ei oo mulle ihan nappi, mutta hintaansa ja käyttötarkoitukseen nähden oikein passeli. Ja onhan sen värikin nyt aivan ihana! 😀

Luotilankaa


Kantapäillä ajoa.


Vähän joutuu kurkottelemaan jarrukahvoille. Uudet teipit on ostettu, että sais kahvoja siirtää. Ja tankokin sais olla kapeempi. Että jos jollakin on 40cm ylimääräinen tanko, niin tänne kiitos. 😉

Se isompi säätäminen onkin sitten Italia ja Ironman 70.3. Pescarassa 1.6.2014. Mulla ei oo vieläkään kaveria. Jos viikonloppu olisi eri, niin mulla olisi kolme kaveria, jotka olisivat lähteneet reissuun. Olisi seuran lisäksi hyvä, että olisi kaveri. Ihan vaan käytännön kannalta, jos kisassa vaikka sattuu jotain tai esimerkiksi lentokentällä vessassa käyminen, niin joku vahtii sillä välin tavaroita. Mutta tärkeintä tietty se, etten kyllä viihdy montaa päivää yksin. Haluan reissuun kaverin. Vaihtoehdot ovat nyt:
a) Löydän viikon sisään kaverin, ja saan varattua lennot ym.
b) Lähden jyväskyläläisen tuntemattoman pariskunnan matkaan heidän matkasuunnitelman mukaan. Eli lähden jo pari päivää ennemmin kuin tarkoitus oli. Yövyn yksin hotellissani, ja maksan hotellihuoneesta enemmän kuin kaverin kanssa jaettuna. Vietän aikaa Italiassa yksin, mutta välillä varmaan saan pariskunnasta seuraa. Toki en voi itteäni koko ajan toisten seuraan olla tunkemassa. 😀 Pariskunnasta molemmat kisaa.
c) Jätän kisan ja reissun väliin.

Täytyy sanoa, että tämä juttu alkaa jo vaivaamaan, kun tää suunnittelijatyyppi ei tiedä mitä tuleva tuo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.