Hae
Ninnin energianurkkaus

Ei tanssita lambadaa, ku on vaivana lumbago.

Pökkäs pari ylimääräistä lepopäivää, kun aamulla keittössä selkä sanoi yhtäkkiä poks. Noidannuoli taas. Mä sitten oikeasti inhoan tätä olotilaa, kun yhtäkkiä on rampa ja kaikki salpaa hengen. No heti 600mg Buranaa ja 4mg Sirdaludia napaa, ja lattialle makaamaan. Sieltä onkin sitten vaikeempi nousta ylös, mutta pakko yrittää saada jännitystä selässä laukeemaan. 1,5 vuotta sitten oli se pahin noidannuoli, niin oon kyllä siitä oppinu tuon lääkkeen tärkeyden heti alkuun. Koskahan viime noidannuoli oli, oisko viime vuoden puolella kuitenkin.. Paskamainen vaiva. Varasinkin heti tänään maanantaille fysioterapeutille aikaa, katotaas mitä uus herra tuumaa. Tai vanha työkokemuksensa puolesta, mutta mulle uus naama. Se syy tällaiseen kuitenkin pitäis saada kitkettyä pois.

No nyt pystyn kävelemään ihan ok, nostamaan kädet ylös, kävelemään rappusia. Mutta välillä huono asento, aivastus, hikka ja äkilliset liikkeet salpaa hengen. Tarkoitus oli mennä juoksemaan Komian Kirkon hölkkään sunnuntaina kympin ajan, kun edelisestä kympistä on aika kauan aikaa. Mutta saas nähdä. Vähän epäilen kyllä nyt. Oisinko juossu v. 2010 syksyllä, mutta ajan muistan tarkkaan. Se oli 56:40, joten ainakin uus ennätys tulis. 😀

On jännä kuinka ryhtiä ei saa suoraksi, eikä pidettyä korsettia kasassa. Tuntuu vaan kuinka olkapäät on edessä, selkä notkolla ja maha pallona. No se tästä noidannuolesta ja olotilasta, onneksi on mukavampiakin juttuja kerrottavana. Tuntuu nimittäin, että jonkun pienen piikin sunnuntainen kuuden kilsan rykäsy auttoi, kun nyt vertailee juoksuvauhtia ja sykkeitä. Eilinenkin kymppi sujui rauhallisesti ja helposti. Ajalla ei niinkään väliä, mutta se juoksun helppous. Paitsi ne muutamat 200m vedot, mitä piti tehdä. Ne ei oo koskaan kivoja. 😀

Mies oli työreissussa eilen, ja sehän tuli Tampereen pyöräkauppojen kautta kotiin. 😉 Toinen kerta jo kun katotaan Signaturen nettisivuilta aukioloajat, ja persuksilleen menee. Ois pitäny taas kattoa Facebookista. No Suomen Urheilupyörä pelasti ja mukaan lähti halvin ohjaustanko (40cm) ja halvin stemmi (8cm), yhteensä 50€. Neljäsosa pyörän hinnasta meni näihin, mutta ehkä ajoasento pikkusen parani? SUPissa ei kuitenkaan teippiä tuubikumeille ollu, niin ehkä vihdoin ens tiistaina pääsen Signatureen niin, että kauppa on auki. 😉 Tiistaina on nimittäin suurnopeuskameralla alaraaja-analyysiä vuorossa. Huisia!

40cm levee uusi, 44cm levee vanha. Kokoeroa muutenkin.


10cm pitkä vanha, 8cm pitkä uusi.

Tuossa vertailukuvaa. Kuvakulma on vähän eri, ylimmäinen otettu takaviistosta enemmän ja alimmainen sivulta suoraan. Ja vaatteetkin erit, mutta ainakin näyttäis paremmalta. Ei tarvinnu eilen enää ihan noin paljon kurkotella kuin keskiviikkona. 🙂

2 kommenttia

  1. Bobby Jean / Heidi kirjoitti:

    En kestä, taas! Mää muistan vielä sen tosi pahankin. Toivotaan pikaista paranemista jälleen kerran!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.