Hae
Ninnin energianurkkaus

Noidannuoli helpottaa, tripyörä alle

Eilinen päivä meni Zero Point -tuotteita promoamassa Vaasassa. Kaksikielisyys on kyllä rikkaus, ei voi muuta sanoa. Mähän en oo lukion jälkeen tyyliin nähnytkään ruotsinkielen sanaa. En muistanu ees värejä, ku yritin matkalla miettiä. Noloa, mutta kun kieltä ei käytä, niin ei muista. En muista saksastakaan. Muutenkin mun kielipää ei oo koskaan ollu mikään hyvä. Muutamalle ruotsinkieliselle asiakkaalle pahottelinkin sitä, että eivät saaneet asiakaspalvelua ruotsiksi. Autossa istuminen ei ollu hääviä selän takia, mutta onneksi ei tarvinnu ite ajaa autoa, niin sai ettiä parhaan mahdollisen asennon.

Tämä aamu alkoi taas kuussatasella buranalla, sen verran olin jäykkä sängystä ylösnoustessa. Ihmeparantumista ei tullut, ja Komian Kirkon hölkän kymppi jäi väliin. Koirien kanssa mettässä tehty lenkki teki selälle tosi hyvää, ja olin kuin uudestisyntynyt sen jälkeen. Päätin lähteä maantielle pyöräilemään, ja korkkaamaan jopa tripyörällä kevätkauden. En tiiä uskallanko vielä huomennakaan juoksemaan tai uimaan, mutta pääasia, että mennään parempaan suuntaan tän selän kanssa. Huomenna on tosin se fyssari.

Sain Sannan pyörälenkille kaveriksi. Sannalle lenkki oli maantiepyörällä toinen, joten opeteltavaa pyörän käsittelyssä on. Maantiepyörähän on tosi kevyt, ja alkuun on vaikeaa polkea seisten tai katsoa taaksepäin. Siksi valittiinkin suunnaksi Peräseinäjoki, kun sinnepäin on pitkästi vähäliikenteistä pyörätietä. Joka kuitenkin osottautui vielä hiekoitushiekkaiseksi, niin ajeltiin maantietä pitkin. Onneksi näin sunnuntaina ei liikennettä hirveesti ollut. Kilometrejä kertyi 54 kipaletta, ja mukavasti lenkki sujui. Sanna jopa joi ja nappas geelinkin vauhdissa. ;D

Vaatetta oli ihan liikaa, kun mulla oli heijastinliivin alla vielä paksu liivi, niin se oli kyllä liikaa. Hiki valui pk-sykkeistä huolimatta pitkin selkää.

Joku yrittää saada kahta pyörää kuvaan, ja joku toinen harrastaa salakuvausta. 😀

Viikko 14:
Pyörä 2h 17min
Juoksu 1h 53min
Voima 56min
Uinti 45min
————–
Yhteensä 5h 51min

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.