Hae
Ninnin energianurkkaus

Ninnin Energianurkkaus nyt FitFashionissa

Hei, tänne FitFashionin puolelle! Muutama viikko sitten mua kysyttiin bloggaamaan tänne muiden sekaan. Punnittin asiaa eri kanteilta ja lopulta päädyin muuttamaan tänne, Suomen suurimpaan urheilullisen elämäntyylin blogiyhteisöön! Sama mä ja samat mun jutut löytyy tältäkin puolelta, eli vain ulkonäkö vähän muuttuu ja osoite. Edelleen tosin www.energianurkkaus.com -osoitteella pääsee tännekin. 🙂 Itellä on vähän opettelemista wordpressin kanssa, kun on monta vuotta kirjoitellut bloggerissa, mutta nopeesti se tästä. 🙂

Mun blogi tosiaan siirrettiin tänne, niin täältä löytyy kaikki vanhatkin tekstit. Ainut, että eivät ole ulkonäöllisesti ihan priimaa, kun kaikki bloggerissa tekemäni asetukset ei siirry tänne. Päivittelin huhtikuun bloggaukset ja kisaraportit, muut saa olla vähän sinnepäin. 😉 Ei ehkä haittaa muita kuin mua. 😀 Niin, ja ylälaidasta pääsee halutessaan lukemaan muiden bloggajien blogeja ja vaikka keskustelufoorumille.

Mä tykkään, kun jaksatte kommentoida juttuja. Niin voi edelleen tehdä anonyymina, mutta halutessa voi myös kirjautua tälle sivustolle ja luoda käyttäjätunnuksen esim. Googlen tai Facebook -tunnareilla.

Muutamalla sanalla musta ja sitten jatketaan siitä mihin jäätiin bloggerin puolella. 🙂 Vielä hetken 33v Etelä-Pohjanmaan flikka. Tärkein tietty perhe, joka koostuu kaksostytöistä 10v, pojasta 8v ja miehestä 37v. Ja lisäksi leonberginkoiria on kaksi kipaletta Milli 4v ja Nano 3v. Juoksuvaatteet ostin 14.1.2009 ja siitä alkoi juoksutreenit, ja koska kolmikymppisenä pitää yksi maraton juosta, niin sellanenkin tuli tehtyä Tukholmassa 2010. Pari maratonia lisää ja sen jälkeen treenien monipuolistaminen, pyörän osto ja triathlonkouluun syyskuulla 2011. Sillä tiellä ollaan. Muutama triathlonin puolimatka (1,9km uinti, 90km pyörä ja 21,1km juoksu) ja lyhyempiä matkoja takana. Täysmatka (3,8km uinti, 180km pyörä ja 42,2km juoksu) edessä kesällä 2015.


Nyt meillä on Italian reissuporukka kasassa ja lennot varattu. Hotelli oli jo ennestään, mutta pikkumuutos päiviin tehtiin. Torstaina kohti Roomaa ja Pescaraa, sunnuntaina kisa ja maanantaina kotiin. Jee! 🙂 Mies lähtee mukaan, vaikka monien juttujen yhteissummana se ei ollut välillä lähdössä. Joskus toivois, että rahaa olis vähän enemmän.

Nyt lähden tekemään ensimmäistä pitkää pyörälenkkiä tälle keväälle. 100km pitäisi mittarin näyttää lenkin loputtua. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *