Hae
Ninnin energianurkkaus

Kyrkkärin ympäri

Upea päivä oli eilen sunnuntaina. Maija-valkun kanssa pisteltiin Kyrkkärin ympäri juosten. Tai alunperin oli puhe juosta, mutta Maijalla oli crossfit-treenien kyykkysarjoista ”hiukan” reidet hellinä, niin tuli mukaan pyörällä. 😉

Kyrkösjärven ympäri kilsoja tulee lähtöpaikasta riippuen 15-17, mulle niitä tuli 16,4km. Homman nimi oli 5km välein sykkeen nosto. Ja voin sanoa, että kolmas ja vipa vitonen oli aika tuskaa, ehkä aavistuksen tuntui jaloissa eilispäivän pitkä pyörä. Voipi olla, että yksin olisi vähän antanu jopa periksi, mutta kun valkku käskee vierellä, niin se on paineltava. 😀

Kyrkösjärven ympäri kierrettäessä alusta on koko ajan pehmeä, joten ei tarvi pitkää lenkkiä asfaltilla juosta, ja jalat säästyy. Suurin osa lenkistä kulkee vallilla ja saa ihailla upeaa tekojärveä. 😉 Pätkä kulkee myös tietä pitkin mettässä ja pitkospuita. Pitkospuut ovat niin huonossa kunnossa, että ne uusitaan ja pohjat on tehty kivituhkasta. Mutta tää pätkä on jotenkin niin upea mettäpätkä! Silmä ja korva lepää!


Aikaa meni 1h 41min, joten keskivauhdiksi tuli 6:11. Siitäkin huolimatta, vaikka osan yritin kovaa juostakin. Toki loppuverran kävelyt ja tosi rauhallinen hölkkä on tässä mukana. Mutta näin se vauhti vaihtelee. Lauantaina olis tarkoitus juosta Kyrönjoki maratonilla puolimaraton. Tämä on ohjelmassa tällainen välietappi, joten siksi siihen ei erityisesti himmailla ja viikonloppuna oli kovat treenit ohjelmassa. Haetaan vaan vähän vauhtia tuoltakin lisää. 🙂

Ihan näin lämmin ei ollu varjossa, mutta 14 astetta kuitenkin.

Kävin viime viikolla ottamassa 1-viikkoiskuvat isosveitsinpaimenkoiran pennuista. Pakko jakaa muutama kuva teillekin. <3

Viikko 16
Pyörä 5h 9min
Juoksu 2h 12min
Uinti 1h 52min
Voima 35min
______________
Yhteensä 9h48min

6 kommenttia

 1. saara kirjoitti:

  Vau! Ite oon kiertänyt kyrkkärin kävellen ja pyörällä ja ensi kesänä tavoite juosta! 😉 Saa nähdä! 😀 Mut kivat maisemat tuolla on , kun muualla Sjoella ei paljon järvimaisemissa saa lenkkeillä. 😀

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, on kyllä kivat maisemat ja jaloille turvallinen alusta. 🙂 Ja kun kiertää oikeaan suuntaan, niin kilometripaalutkin on näkyvissä. Toki ite tulee kierrettyä yleensä tuulen mukaan, eli mahdollisimman vähän vastatuulta. 😉 Ei muuta kuin tsemppiä ens kesän tavoitteelle. Mä oon ensimmäisillä kerroilla siellä juossu tietyn verran, ja kävelly pätkän ja taas juossu.

 2. Karri kirjoitti:

  Oli kyllä mahtava keli eilen juosta Kyrkkärillä! Terveisin se epäreilu mies, joka juoksi teidän ohi. 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Nyt kyllä repesin!! 😀 😀 No oli kyllä epäreilua, ku niin helpon näköisesti juoksit ohi, ja mä yritin VK1:sellä pitää vauhtia yllä. 😉 Voi apua, tää oli kyllä päivän paras! 😀 Löysitkö nyt siis mun blogiin, vai tunnistitko mut eilen?

   • Karri kirjoitti:

    Oon mä tätä blogia seuraillut jo tovin, ja olin tunnistavinani sut, mutta blogikirjoituksesi vahvisti asian. Sori, kun silleen törkeesti teidät ohitin, mut oli kiire kotiin… 🙂

    • Ninni kirjoitti:

     Aika nopeesti sun selkä edeltä katos. Onneksi sentään olit ainoa, joka ohitti juosten. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *