Hae
Ninnin energianurkkaus

Strategiajuoksu

Viimeinen juoksulenkki ennen lauantain puolimaratonia tuli tehtyä, 8,5km. Juostiin Tiinan kanssa yhdessä, kun ollaan molemmat menossa lauantaina Kyrönjöki-maratonille. Ollaan yhdessä juostu kaksi maratonia, Tukholmassa 2011 ja Berliinissä 2011. Myös Porissa puolimaratonilla 2012 oltiin yhdessä, mutta mentiin omia vauhtejamme. Nyt vähän suunniteltiin, että jos lähettäis samaa vauhtia menemään. Katsotaan, mihin homma johtaa vai johtaako mihinkään. 😀

Huomenna ja perjantaina on vuorossa uintia, niin jospa jalat sais vähän levätä. Eivät nimittäin ihan tuoreilta tuntuneet. Eilen tosin käväsin hierojalla kolme varttia niitä avaamassa. Marjolla oli listalla tieto, että jos peruutusaika tiistaille napsahtaa, niin ilmoittaa mulle. Sellanen tuli mun onneksi ja mä menin! 🙂

Sain Helly Hansenin tuotteita itelleni. 🙂 Kuvassa näkyvän pitkähihaisen paidan ja takin, josta saa hihat poisottamalla liivin. Lisäksi vielä topin. Takki on ihan loistava pituuden ja irroitettavien hihojen takia. Pyöräilyssä siis myös suojaa selkää, kun on tarpeeksi pitkä. Mun juoksutakki on vuodelta 2009, joten ihan kiva päivitys sekin. 😉 On mulla yks turkoosikin, minkä oon myöhemmin tilannu, mutta sen verran rintojen kohdalta tiukka, ettei tuu käytettyä.

Hihat pois ja sarviin solmulle.

12 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Ompa hyvät treenikuvat nyt. Tosi pirteet, alkoi tehdä heti mieli maastopyöräilemään. =)

 2. sanna kirjoitti:

  Upeita kuvia ja hienoja vaatteita. 🙂

 3. Seppo kirjoitti:

  Hienoja kuvia Halliskalta!

 4. Tiina kirjoitti:

  Olipas mukava lueskella nuo Tukholman ja Berliinin reissut! Ai vitsit mitä sitä ollaankaan koettu. 🙂 Kaikkea en edes muistanut. 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Oli ihan pakko lukee ne itekin läpi. 🙂 Mukavia ja muistorikkaita reissua. Berliinin maraton oli kyllä kaikkein kauhein kisa ikinä, vaikka reitti piti olla helppo ja nopea. Kyllä sen jälkeen taas kunnioitti matkaa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *