Hae
Ninnin energianurkkaus

Haukut valmentajalta

Eilen vihdoin sain puettua päälleni altaaseen uuden märkäpukuni Orca 3.8 Enduron. Jäi kyllä todella hyvät fiilarit tästä. Vaikutti hyvältä puvulta! 🙂 Tässä voi hyvinkin käydä niin kuin MJR Trainingin Lauri totesi: ”Jos oot tykänny Sonarista, niin 3.8:a tuut rakastamaan.” 😉 Orca ei petä.

Kolme kassia ja vain uimaan menossa.


Ei tätä touhua järkevät ihmiset tee. 😉

Muutama veto piti kans kokeilla, ja 50 metriin meni aikaa 42 sekunttia ja satanen puolestaan aikaan 1:34. Muistan, että oon viime keväänä uinu märkäpuku päällä monta satasen vetoa putkeen, ja ne on ollu sellasta 1:38-1:40. Mutta niitä oli tyyliin kymmenen vetoa, joten ei voi ihan verrata. Mutta aina on vähän kiva kellottaa. Numerotyyppi, mikä numerotyyppi. 😉 Ennätys ilman märkäpukua on varmaan 47s ja 1:50. Ehkä.

Tänään olin valkun kanssa altaassa. Ilmajoella puhtaassa altaassa. Paitsi eilen Seinäjoellakin oli melkoisen puhdasta, kun ei kertaakaan tullu oksennus mieleenkään. 😉 Mun lisäksi altaassa oli Maijan toinenkin valmennettava. Tuli sitten ilmi, että mä en oo tankannu huomiseen kisaan. En hiilareita, enkä nestettä. Taisi käydä sitten niin, että Maija ei ollu ihan samaa mieltä mun kanssa siitä, miten näin on päässy käymään. Mä en siis vaan oo muistanu. Ehkä mä kuvittelen itteni jonkinlaiseksi teräsnaiseksi ja unohdan näin tärkeän asian. 😀 Vielä kun huomiseksi on luvattu tosi lämmintä päivää. Maija totesi, että tankkaamatta jättäminen tarkoittaa, että oon lähtöviivalla jo puoli kilometriä muiden perässä. Auts! 

Oltiin kollegan kanssa välillä kahdestaan altaassa. Ei taida olla muita niin pöljiä, jotka ei nauttisi ulkona upeasta auringonpaisteesta ja 18 asteen lämpötilasta. 😀

Kotiin lähdin sitten kaupan kautta, ja nappasin litran tuoremehupurkin mukaani. Se pitää juoda tänään, että on huomenna jotain polttoainetta käytettävissä. 😉

Oottehan tykänny Aika-ajo.comin sivusta facebookissa? Kannattaa, niin saa kuulla nopeasti tuotetestauksista pyöräilyyn, triathloniin, juoksuun, voimailuun jne liittyvissä asioissa. Tuotetestauksissa löytyy niin ravintoon kuin tavaroihin liittyviä testejä. Uusin kirjoittamani juttu liittyy Zipvit Sport energiatuotteisiin. Oottehan lukenu? 

Kaverin isosveitsinpaimenkoiran pennut täyttivät kaksi viikkoa. Maha täynnä! <3

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Tsemppiä huomiseen, et sää heti oo puolta kilometriä jäljessä muita älä tommosia usko. =) Aika-ajo.comia luen aina välillä, en oo lukenut sun kirjoittamaa juttua. Netissä tulee niin paljon nenulin eteen kaikkee tietoo ja testiä, että ei niitä tahdo tämmönen ihminen jaksaa kuin pienissä satseissa. =) Mutta hianoo, että oot päässy sinne kirjoittelemaan.

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos! 🙂 No en mä oo, ku kyllä mä oon ny illalla juonu ja syöny. Toivottavasti huomenna energiaa riittää. 🙂

   Joo, varmasti tulee kaikenlaista nenän eteen, ja välillä kun joku tulee, ja jos ei ehdi heti avaamaan ja lukemaan, niin sit se helposti unohtuu. Mulle käy näin aina välillä.

 2. Soile kirjoitti:

  Ota tää testinä, huomenna tiedät sopiiko sulle pienimuotoisempi tankkaaminen vai ei. Reippaita kilometrejä huomiselle!

  • Ninni kirjoitti:

   Ei ollu ihan hyvä testi. 😉

   • Soile kirjoitti:

    No voi pahus ei ollut. Onneks noita kisoja tulee uusia. Voiskohan olla että jokin flunssavirus jylläisi kropassa? Toivottavasti ei, mutta selitys voisi olla noille korkeille sykkeille. Hienoa, että juoksit loppuun asti, ehkä keskeyttäminen olisi voinut harmittaa vielä enemmän!

    • Ninni kirjoitti:

     On se mahollista. On ollu viikon aikana kahtena aamuna kurkku kipee, ja niistää on saanu muutamia kertoja. Ei kuitenkaan kummempaa, ja oon kuvitellu että sain lapsilla olevan taudin itellä kiertämään. Eilinen ilta menikin sitten aivastellessa ja tukkoisena, mutta nyt aamu näyttää taas ihan ok. Vaikee sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *