Hae
Ninnin energianurkkaus

Team Elina Jouhki – Pinkwheels

Joskus harmittaa omat epäonnistumiset, flunssat ja rasitusvammat. Ei osaa katsoa asioita isommasta perspektiivistä ennen kuin sellainen osuu omalle kohdalle. On sitten kyse mistä asiasta tahansa.

Olette ehkä jo lukeneet Team Elina Jouhkista viikon aikana jostain sosiaalisesta mediasta. Team Elina Jouhki liikkuu Elinan, Suomen Roosa Nauhan ja SPR:n kantasolurekisterin puolesta. Tässä vielä Baba Lybeckin blogista pätkä, että mistä on oikein kyse:

Pyöräilijä ja triathlonisti Elina Jouhkin piti osallistua heinäkuussa 2014 Frankfurtin Ironman-kisaan. Tarkoitus oli tempaista isommalla porukalla vaaleanpunaisten pyöränrenkaiden avulla rintasyövän ehkäisemisen puolesta.

Rintasyövän ja leukemian sairastanut Elina sai kantasolusiirron Lucian-päivänä 2013 ja alkuvuodesta kaikki näytti hyvältä. Viikko sitten ilmeni kuitenkin, että leukemia on uusiutunut.

Tänään Elina ilmoitti tiimille, että uusista kokeellisista sytostaateista ei löytynyt hänen leukemiaansa hidastavaa lääkitystä. Hän voi kuitenkin vielä hyvin ja on viettänyt ihanan päivän perheensä kanssa, metsässä kävellen.

Mutta koska Elina ei pääse urheilemaan, me teemme sen hänen puolestaan. 

Tarkoitus on siis tuoda kantasolurekisteriä tunnetummaksi, ja kerätä syöpätutkimusta varten rahaa. Tiimissä on nyt mukana jo upeat 127 jäsentä!

Suomessa kantasolurekisterissä on aivan liian vähän ihmisiä. Ja koska itse en voi rekisteriin liittyä, niin haluan tuoda tätä tärkeää asiaa muuten esiin. Rintasyöpää sairastaneita ihmisiä on omassakin lähipiirissä ollut. Tunnen myös ihmisen, joka on Elinan tavoin rintasyövän sairastanut ja nyt sairastaa leukemiaa. 🙁 Syöpää ei todellakaan toivoisi kenellekään!! Viime aikoina on myös muutaman nuoren ihmisen äkillinen kuolema pistänyt miettimään itseä ja läheisiä. Mm. näiden takia mä päätin lähteä Team Elina Jouhkiin mukaan!

Toivon, että testaisit sovitko kantasolurekisterin listoille. Se onnistuu nopeasti netissä: Sovitko luovuttajaksi? Jos sovit, niin mieti voisitko liittyä rekisteriin tai olisiko joku toinen tapa, jolla voisit olla mukana? Haastankin lahjoittamaan syöpäsäätiön keräykseen toukokuun harjoitustuntia vastaavan summan rahaa. Jokaisesta tunnista euro, ootko mukana? 🙂 Mä olen!

Elinan Facebook-sivut
Suomen Roosa Nauha -kampanja
SPR:n Kantasolurekisteri
Syöpäsäätiön oma keräys
Myös tiimiin voi liittyä, lisää Baban blogista.

Roosa Nauhan värit. Kohti ensimmäistä puolimatkan triathlonia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.