Hae
Ninnin energianurkkaus

Munamiehen mökin kautta kotiin

Mulla on kyllä ihan paras kuntosali. Oon käyny siellä siitä asti, kun muistan. Itse asiassa en ees muista koska Pulssi on pistetty pystyyn. Ikinä ei oo tarvinnu miettiä salin vaihtamista, vaikka kiinnostuksen kohdekin on vaihtunu ryhmätunneista omaan kuntosalitreeniin. Kahvakuulaa, spinninkiä ja kuntonyrkkeilyä. Kolme lajia joiden tunneilla oon käyny ahkerasti ennemmin. Kuntotalkoita ja juoksukoulua, sellasiinkin oon Pulssissa osallistunu. Viime vuodet oon viihtyny enemmän kuntosalin puolella, kun eipä aikaa oo enää ihan joka juttuun. 😉 Niin ja yhden vuoden muuten vedin muksuille jotain temppukouluakin. 😉

Omistajakin on vaihtunu välissä, mutta ei haittaa, homma tosiaankin toimii! Eilenkin soitin Pulssiin, että haluaisin ottaa kaverin illalla päivystysajan ulkopuolella salille mukaan, miten se onnistuisi. Vastaus olisi voinut olla, että kertakortti pitää käydä hakemassa päivystysajalla. Mutta ei, ei tarvinnu käydä erikseen vaan saatiin sovittua toisin. Ihanaa, kun asioista ei tehdä vaikeita. Parasta asiakaspalvelua!

Jaanan kanssa oltiin illalla kuntoilemassa, mutta voitteko uskoa, että mulla ei oo yhtä kuvaa enempää kuvia. Unohdettiin! 😀

Sunnuntain 75 kilsan pyörälenkin siirsin tälle päivälle, kun huomiselle on luvattu räntää. No eipä tänäänkään ihan mainio keli ollu, kun kolmesti sain sadekuuron ja kahdesti raekuuron niskaan. 😀 Onneksi kuurot olivat sen verran lyhyitä, että takki piti sateen ulkopuolella, eikä menny läpi.

Tarkoitus oli mennä tuonne kukkulalle, joka on tuon yläkuvassa olevan autokatoksen takana tollanen keppi pystys. Mutta tein uukkarin, kun olin ihan varma, että jos matkaa jatkan, niin kastun. Seuraavaksi edessä oli pitkä suora. Vaikka Pohojammaalla ei mäkiä oo, niin meillä on aakeet laakeet ja vastatuuli! 😉 Sen verran kovaa tuuli, että sadepilvet oli hetkessä yllä. Yhtäkkiä satoi vettä ja sitten rakeita niin maan perkuleesti, että kyllähän sattui. 😀

Munamiehen mökki, sellanen valkoinen tönö.


Melkein jo Könnin suoralla koivut lehdessä.

Vauhti oli lenkillä ihan mitätön, eikä sillä tosin mitään merkitystä oo. Vaihteli kyllä 18-37 km/h tasasilla suorilla, riippuen tuulen suunnasta. 😀 Enimmäkseen vastatuulta, mutta aattelin vaan Italian mäkiä ja yritin antaa olla sen häirittämättä. Täällä päin asuvat varmaan pystyvät päättelemään kuvista mun lenkin. 🙂

Mä liityin yks ilta tällä viikolla Twitteriin. Ihan hetken mielijohteesta. Mutta sieltä mut löytää, tai täältä. 🙂

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Voihan muna. Määkin julkaisin äsken postauksen jonka otsikossa on munasana. =)

  Mulla on huomenna jotain 70 km pyörälenkki. Harmi, että nyt on tämmösiä lumisia tai rakeisia kelejä, olis niin kiva päästä maantiepyöräilemään oikein kunnolla. =)

  • Ninni kirjoitti:

   Just oon lukemassa sun postausta ja kun postauksen otsikon näin, niin repesin kyllä tuolle munalle. 😀

   Joo, on kyllä harmi, että on tällaiset säät. Mulla on ens vloppuna Italian viimeistelytreeni ja olis kiva se tehdä mukavassa säässä!

 2. Laura Sokka kirjoitti:

  Ei oo siis muuallakaan ollu sen vakaampi sää. Piti itekin tehä tänään pk- lenkki pyörällä, mutta tosiaan, kun satoi ja paistoi vuorotellen ja vielä tuulikin niin rapsakasti, niin pyöräilin sitten wattbikella 40 km. Mä oon ihan liian kermaperse 😀

  • Ninni kirjoitti:

   Tai sitten sulla on vaan järki hommassa mukana.. 😉 Ei tuu niin helpolla kipeeksi, kun välttää sateet ja kylmän ilman. Tälle päivälle on luvattu vielä huonompaa säätä, räntäsadetta. Onneksi tein lenkin eilen.

 3. Hannu kirjoitti:

  Ootko pannu merkille, että muissa kuvissa hymyillään mut salilla ei? Onhan se toki vakavaa puuhaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.