Hae
Ninnin energianurkkaus

”Koska otetaan kuvia sun blogiin?”

Tänään on ollu treeneissä kunnon #pinkwheels ja #teamelinajouhki teema, nimittäin pinkeissä kuteissa oon painanu menemään. Sali ja juoksu, ne on ollu tämän päivän treenit. Sali oli kevyt, joten nyt yritin ottaa sitä hymykuvaa, mitä yksi lukija (oisko ollu Hannu) johonkin kirjoitukseen kommentoikin, että salikuvissa en koskaan hymyile. 😀 Mutta kun ei ollu kuin kännykkäkamera mukana, niin eihän kunnon tekemisestä mitään kuvaa tullu. Jos nää hymykuvat kelpais. 😉

Normaalisti 2x 12kg, mutta kuvaamiseen tarttee toisen käden. 😉

Tiedättekö mikä on mukava juttu siinä, että lapset kasvaa? Se, että lenkille lähtö on koko ajan helpompaa. Lenkkikavereita riittää, mutta halutessaan myös nuorimman voi jättää hetkeksi kotiin isosiskon/siskojen kanssa. Haastoin kaikki kolme lasta mukaan juoksulenkille Halliskan purtsille. Yksi lupautui tällä kertaa mukaan, ja kaksi jäi kotiin tekemään iltapalaksi herkkuvoileipiä. 😉 Herkkuvoileivät sisältää kaikenlaista salaatinlehdistä paprikoihin. 

Osaapa nuo lapsetkin jo suhtautua hyvin bloggaukseen: ”Äiti, missä kohtaa otetaan kuvia blogiin?” 😉 Pyörällä vähän etumatkaa ja pari kuvaa, ja sitten ohi juossu äiskä kiinni. Kyllähän sujui! 😀

On muuten ihan paras paikka jutella kuulumiset, kun on kahdestaan yhden lapsen kanssa liikkeessä, eikä kukaan muu puhu päälle tai häiritte muuten vaan. 🙂

Yhdeksän kilsaa tuli juostua peruskestävyyssykkeillä. Aikaa meni 56:51, eli 6:16 min/km vauhtia.

 

Muuten, jos jollakulla on vaikka pyörälaukun tarvetta, niin kannattaa tsekata TriathlonSuomen nettisivut. Sieltä voi vuokrata. 🙂 Sivustolle on koottu mm. harjoitusohjelmia, sieltä löytyy tankkausohjeita kisoihin jne. Kattava sivusto triathlonia harrastaville, jonka päivittymistä pääsee seuraamaan myös Facebookin kautta.

Nyt täytyy kattoo miten seinäjokiset jätkät tuolla Tanskan maalla pärjää. Joten soronoo!

2 kommenttia

  1. Hannu kirjoitti:

    Hip Hei, no nyt on iloisempaa sali-ilmettäkin 😉
    Eipä tosin, itse ei tule salilla paljoa hymyiltyä paitsi ehkä silloin kun yrittää jotain uutta kehonhallintaliikettä joka menee totaalisen pieleen…

    • Ninni kirjoitti:

      Joo, nyt muutama kuva, mutta seuraavat varmaan taas naama virneessä. 😀 Jos ehtii hymyillä, niin liian vähän on silloin painoja. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.