Hae
Ninnin energianurkkaus

Ihku pinkit Turust

Tehtiin tänään Jaanan kanssa reissu Turkuun. Vietiin pyörät Kimmolle Mainoskohoon, ja lähdettiin ite Impivaaran uimahalliin uimaan. 50 metrin altaaseen tietty. 

Tämä oli toka kerta vinstan altaassa ja totesin toistamiseen, että se on raskaampi kuin kaksvitosen. Ei saa huilata käännöksissä päässä niin useasti. 😉 Satasen vedot oli melkoisen raskaita, ehkä viikonlopun treenit vielä painoi kropassa, mutta kyllä vaan viimeiset kymmenet metrit toivoi, että se altaan pääty vihdoin tulisi vastaan. 😀 

Uskon, että niille, jotka pitemmässä altaassa pääsee treenaamaan, on siitä pelkästään hyötyä. Kehittää kestävyyttäkin. 🙂 Ei oo Seinäjoella tuollasia mahdollisuuksia, joten maalaiset käytti tämän heti hyödykseen.

Sitten syömään, ja luuraamaan mitä meidän pyörille oli tapahtunu. Kimmo oli loihtinu melkoiset muodonmuutokset pyörille!! Tämä kaikki sai alkunsa siitä, että pinkkejä kumeja ei ole saatavilla tuubirenkaina, ainoastaan avorenkaita. Kun ei ole Team Elina Jouhkiin liittyviä pinkkejä kumeja, niin tehdään sitten pyörästä pinkit! 😉 Jollain tapaa halutaan ehdottomasti tuoda ilmi #teamelinajouhki, Roosa Nauha ja kantasolurekisteri. Näin punasesta tuli pinkki.

Mun pyörä


Jaanan pyörä

No on mulla ne pinkit kumitkin. Treenikiekoissa. 😉

Pyörään tuli vielä Roosa Nauha -merkki, ja ihan ex tempore Suomen lippu sekä nimet. Vähänkö muka pro. Hah! 😀

Ollaan kyllä Jaanan kanssa tosi tyytyväisiä Kimmon kädenjälkeen. Näistä tuli upeet pyörät!! Aivan kuin olis ihan uus pyörä, vaikka vaan vähän väriä päivitettiin. Kiitos Kimmo ja Mainoskoho!

Mainoskohosta saa Roosa Nauha -tarroja 4 kpl / 5 euroa, kun laittaan Kimmolle sähköpostia. Yhteystiedot löytyy Mainoskohon nettisivuilta. Koko summa menee lyhentämättömänä Team Elina Jouhkin keräykseen. Velo & Oxygenistä puolestaan löytyy pinkkejä Giro de Italia -tapahtuman kunniaksi valmistettuja pinkkejä kumeja 69€/pari, joista menee 35€ Team Elina Jouhkin keräykseen.

11 kommenttia

 1. MatuCaneX kirjoitti:

  Käheitä rasseja hienolla ajatuksella.

 2. niobe kirjoitti:

  Räheet pyörät! Hitsi ku ite taivun niin kovin huonosti tuohon pinkkiin :/

  Oon monta kertaa miettinyt, että pitäisi käydä testaamassa, paljonko saisi parempaa aikaa, jos pääsisi 25m radalle vaikka satasia kellottamaan. Piti sitä kysyäkin viime viikonloppuna uintivalmentajalta, että paljonko se vaikuttaa, mutta unohdin senkin. Siinä on kuitenkin paitsi se ”lepoefekti” myös se, että pääsee ponnaamaan päästä lisää vauhtia. Mut jos matkaa ui, niin silloin tykkään että 50 on oikein hyvä. Ei ole jatkuvaa kääntymistä se meneminen.

  • Ninni kirjoitti:

   Joko tykkää pinkistä tai sitten ei. Ei taida olla välimuotoa. 😀

   Aattele oikeesti, kun sulla on ongelmana se, että pitäis erikseen päästä 25 altaaseen. 😉 Mutta kannattaa kyllä joskus testata, jos vaan pääset! 🙂

   • niobe kirjoitti:

    No mun pitäisi vaan ajaa tonne Vaajakoskelle 🙂 Tahkolla viimeeksi uin 25m altaassa ja pysyin helposti nopeamman perässä siellä. Alvarilla ei mitään jakoa 😛

 3. outi kirjoitti:

  No vaude mitkä pyörät, kyllä noilla kelpaa polkea 🙂

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

 4. Hannu kirjoitti:

  Hienoa on, onko noi vanteet maalattu vai teipattu?
  Tekeekö toi mainoskoho noita nimitarroja? Vois tilata omaan fillariin ihan vitsillä 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Vanteet on kans teipattu. Ja Mainoskohosta myös nuo nimitarrat lipun kera, joten sinne vaan postia tai soittoa. 🙂 Vitsillä ne on itelläkin. 😀

 5. Minäitte kirjoitti:

  Rintasyöpä, trendisyöpä. Niin kauan on kivaa, kun ei osu omalle kohdalle tai tule läheiselle. Sen jälkeen siitä solidaarisuudesta päästäänkin ihan todellisuuteen, joka ei ole hauskaa, vaaleanpunaista eikä varsinkaan kivaa tiedostamista. Se on ihan tiukkaa paskaa niskaan, suoraan suuttimesta.

  Sytostaattihoidot ja kemoterapiat kun seuraa vierestä, ei tule pieneen mieleenkään tällainen tyttösten leikittely pinkillä. Ja vielä hauskempaa kun on sillä sairaalla. Sädehoitojakin on niin mukava käydä ottamassa Meikussa! Roosa nauha vain rintaan: mullakin on tämä! Eikö olekin hienoa, olen suorastaan IN. Ja kivahan se on shoppailla peruukkia ja tukihihaa kevään muotisävyissä. Voi ottaa vaikka pinkit raidat! Upeeta!

  • Ninni kirjoitti:

   Et ole varmaankaan lukenu, että miksi mä liityin mukaan Team Elina Jouhkiin?

   Aattelin aluksi, että jos saan muutaman ihmisen liittymään Suomessa melko tuntemattomaan kantasolurekisteriin näiden mun tekstien ja tempauksieni myötä, niin oon tyytyväinen. Mutta jo nyt muutama liittynyt on tiedossa, joten toivottavasti liittyy paljon lisää. Tai laittaa Syöpäsäätiön omakeräykseen rahaa.

   Pyörä on hyvä väline tähän. Tuntematonkin voi kysellä pyörästä ja/tai väristä, jolloin asia on helppo ottaa puheeksi.

   Syöpä ei todellakaan oo mikää hieno juttu, tai Roosa nauha tai pinkki. Ymmärrän toki purkautumisesi, jos et tunne mua tai läheisiäni, etkä oo lukenu mun juttuja enemmän. Kaikkea hyvää ja voimia sulle ja läheisillesi, varsinkin syöpäpotilaalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.