Hae
Ninnin energianurkkaus

Suihkarista mopoautoon

Oon lentäny paikasta a paikkaan b viime päivät, mutta niin vaan oon ehtiny käymään kuitenkin uimahallissa ja ”uutta” pyörääkin pikasesti testaamassa kovassa tuulessa, niin ja vähän juoksentelemassakin. Kiitos vaan apujoukkojen. 

No pyörähän kulki mennessä kuin mikäkin suihkari, mutta kotiin kääntyessä vauhti kyllä tyssäs ku seinään. 😀 Puolen tunnin juoksussa sykkeet puolestaan oli niin matalat, että mietin jo, että onkohan sykemittarissa vikaa. 😀 No toivottavasti ei, ja oli muuten vaan tosi kevyttä menoa pk1miinus sykkeillä.

Uimaan puolestaan ei huvittanu olleskaan, joten teinkin ihan oman treenin. Alku- ja loppuverrat yhteensä 800m. Siinä välissä 2km pullis + lättäri -kombolla. Mä tykkään uida lättäreillä, ja oon viimeisen vuoden aikana uinu niillä tosi tosi vähän, joten kun ei huvittanu uida, niin tein sellasta, mikä on kivaa. Ja hyvä treeni tulikin! 😉

Sunnuntaille ja ens viikolle on luvattu tosi lämmintä keliä. Hienoa, kun pääsee just ennen Italiaa vähän pyöräilemäänkin vähemmällä varustuksella. Sitä paitsi olis ihan hyvä, että kroppa tottuis juoksuunkin hellesäässä. Siitä kun mä en tykkää. Tasan kaksi viikkoa ja ollaan Roomassa. Aika menee ihan liian nopeesti! Kääk!

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Nopsaan kyllä menee aika, mutta kyllä sää varmaan hyvin pääset kisatunnelmaan. Kisajännitykseen. =D Italiasta toivon sitten kuvia ja kuvia ja kuvia tänne sun blogiin. Lempimatkustusmaani on se.

  Tosta sun pyörästä tuli kuin uusi.

  • Ninni kirjoitti:

   Nimenomaan kisajännitykseen. 😀 Nyt kun oon porukan ainut kisaaja, niin ei oo ketään kenen kanssa jännittää. :/ 😀 Onneksi T lähtee mukaan, niin se tietää, että niitä kuvia pitää ottaa. Tietty otan ittekin, mutta kyllähän jonkun pitää musta niitä kuvia ottaa. 😉 Että jos serkku tätä lukee, niin tiedät varautua siihen, että kuvia sitten otetaan joka nurkalla. 😉

   Vaikka oon punasen ystävä, niin piristi kyllä huomattavasti tuo pinkki tota pyörää. Todella kuin uusi. 🙂

 2. Seppo Kekola kirjoitti:

  Pahuksen komia pyörä tuli! Aivan, kuin uusi

 3. Elisa kirjoitti:

  Ihan samaa mieltä, tosi hieno kokonaisuus tuli!

  • Ninni kirjoitti:

   Kehuja on tullu paljon, niiltäkin joita pinkki ei niin paljon miellytä, joten tais tosiaan onnistua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *