Hae
Ninnin energianurkkaus

Juosten ajo kielletty

Ohjelmaa on riittäny taas tällekin viikonlopulle. 🙂 Mä en kyllä osaa maatakaan kotona, joten tällanen sinne tänne sinkoilu on parempi vaihtoehto mulle. Aamu alkaa sillä, kun suunnittelee, että mihin aikaan on oltava missäkin ja kenen kanssa. Meidän perhe! <3

Lauantai-iltana saatiin Sannan kanssa tonnin vetoja juoksennellessa kuunnella viereiseltä terassilta livebändiä. Olihan erilaista. 😀 Vedot tuli tehtyä, omiin normiaikoihin. Ei lujempaa, eikä hiljempaa. Alkuun toki huomasi lämpöaallon vaikuttavan sykkeisiin.

Oho, kuinkas tässä näin kävi?! 😀

 

No en mä oikeesti sinne tippunu, aattelin vaan kurkistaa aidan takaa. 😉

Tänään menikin koko päivä SM-Duathlonissa. Kyllä kun tuohon ajanottotiskin eteen istui, niin alkoi jännittämään melkein yhtälailla kuin kisassa. 😉 Sen verran pitää homma kuitenkin toimia, että kilpailijat saa aikansa ja ovat niiden kanssa samaa mieltä. 😉

 

Jokaiselle saimme oikean maaliintuloajan, ja melkein kaikille juoksun ja pyöräilyn väliajatkin, kun niitä Juhan tekemällä ohjelmalla kirjasimme. Varmuudeksi siis molemmat teki saman homman. Sitten vielä Teemu kirjaili paperille varotoimenpiteinä. Ja tietty maalikamera oli. Eli aikoja on kasa, mutta muutama väliaika varmasti puuttuu, kun sen verran oli välillä ruuhkaa vaihdoissa ja kilpailijoilla ei ollut numero näkyvissä. Loppuajat löytyykin jo netistä, mutta väliaikoja pitää vähän tarkistella, niin ne tulee ehkä vielä tänään. 🙂 

Vaarallinen paikka tuo, kun näkee sekä onnenkyyneleet että pettymkset. Kostu se omakin silmäkulma välillä, mutta piti äkkiä taas keskittyä hommaansa. 😉

Toivottavasti kisaajat olivat järjestelyihin tyytyväisiä, ja homma pelasi. Itse oon vähän pihalla päivän muista jutuista, kun keskittyminen meni ajanottoon. Kökkäporukkaa saatiin kuitenkin kivasti paikalle. Onnittelut vielä kaikille mukana olleille, mitalisteille sekä suorituksiinsa tyytyväisille! 🙂 Sää oli kyllä melkoisen lämmin, 25 astetta ja pilvettömältä taivaalta aurinko porotti. Sannalle taas kiitos kuvista, joita ehti muutaman kisapaikallakin räpsiä.

Väsyneitä vesi- ja urheilujuomatyttöjä.

Valkulle kyllä pinnat siitä, että viimeistelytreeni oli viime viikonloppuna, eikä tänään. Tänä iltana olikin vuorossa enää pk-pyörälenkki, mikä oli ihan passeli. En ois jaksanu aatellakaan mitään kovilla sykkeillä menoa.

Kävästiin Jaanan kanssa Suomen ensimmäisellä riippusillalla. Siinä sillalla on juostenajo kielletty! No onneksi meillä oli pyörät. 😉 Ja hei, lyhytpulttuset vaatteet!

6 kommenttia

 1. sanna kirjoitti:

  Mä tilaan jatkossakin live musiikit ja kauniin kesäilman juoksutreeneihin. 🙂 Hyvät juoksut ja huikea fiilis juoksun kehittymisestä 😀
  Tänään iski kipinää oikeen kunnolla. Innolla ja kauhulla odotan tulevia koitoksia. 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   No kesäilmaa taitaakin riittää, ja livemusiikkia taitaa lauantai-iltaisin varmaan jatkossakin saada. En tiedä, mutta tarpeeksi myöhään, kun ollaan liikenteessä, niin eiköhän sitten. 😉

 2. Soile kirjoitti:

  Kiitos pätevästä ajanotosta! 🙂 Mulla oli tänään ne onnenkyyneleet!

  Homma pelasi hyvin, mutta pyöräosuudelle olisin toivonut näin kuumalla kelillä juomapistettä.

  Kökkäporukka ja lyhytpulttuset vaatteet – ihana suomen kieli! Mulle nuo on ihan outoja sanoja, tunnistan, mutta en käytä 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   No sä olit toinen, jota en pystynyt kuuntelemaan pitkään. 😉 Piti äkkiä keskittyä työjuttuihin. 😀

   Oli aateltu, että kahdella pullolla pärjää n. 40km. Ja siksi ei ollut juomapistettä, tai oli siellä mukeja, mutta ei pulloja. Mutta oli kyllä todella kuuma!! Itekin joutu säästelemään illalla pyörälenkillä omaa vesipulloaan, ei kiva.

   Hih. 😀 Oikein piti miettiä, että mitkä pultut on suomeksi. Aikani kun mietin, niin taitaa olla lahkeet? 😀

 3. Irma69 kirjoitti:

  Kuka tuo lippalakkipäinen lihaskimppu tuossa sun vieressä istuu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.