Hae
Ninnin energianurkkaus

Mäkivetoja ja kisakalenteria

27 astettä lämpö, aurinko kirkkaalta taivaalta ja mäkivedot. Kuulostaa loistavalta! 😀 Voin sanoa, että oli muuten helkutin raskasta!!

Maija juoksi kevyesti vierellä, ja mä hengitys vinkuen laahustaen. Jyrkimmässä kohdassa ei tuullut yhtään, ja se tuntui tosi pahalta, vaikka ihan lopussa sai laittaa kävelyksi. Ei se syke silti tippunu.

Tämä oli viimeinen rankka treeni ennen Italiaa. Loput on menoa peruskestävyyssykkeillä, ja ens viikko onkin sitten jo tosi iisi.

Kisakalenteria oon pari päivää miettiny ja päivitelly.  SSU-Triathlon järjestää Kalajärvi Triathlonin, pikamatkan ja puolimatkan kisan la 28.6. Voi vaikka käydä vähän kisailemassa Provinssirockista päin. 😉 Pohjanmaalla näitä triathlonkisoja ei hirveästi oo, ja toinen loistava mahdollisuus onkin kisata 23.8. Vaasassa järkättävässä Sun City Triathlonissa. Siellä on pika- ja perusmatka virallisten mittojen mukaan. Kalajärvellä taidan olla taas visusti hommissa, niin Vaasaan lähen ehdottomasti kisaamaan. Kun näitä tällä alueella järjestetään, niin mukana jollain tapaa pitää olla. 🙂 Siellä tulee myös vähän treeniä tuohon meriuintiin. 😉 Toki kuulemma vesi ei oo niin suolaista, mitä tuolla Välimerellä.

Italian jälkeen vähän taukoa, ja sitten mennään seuraavat kisat läpi:
05.07. Voimarinteen teräsmieskisa, Sastamala
19.07. Finntriathlon, Joroinen
10.08. Kuopio Triathlon, Kuopio
23.08. Sun City Triathlon, Vaasa

Lisäksi syksyllä puolimaraton. Joko Tukholmassa tai kotimaassa jossain. Tää on vielä vähän kesken. 🙂 Myös ens vuoden ironman-kisaa oon miettiny. En tiiä haluanko sittenkään Kalmariin.

Yks tärkeä juttu meinas unohtua. Mun pitää saada Italiaan lääkärintodistus siitä, että voin kisata. Kehtaakohan sellasen kävästä pyytämässä työterveydestä?

10 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Mäkin aattelin lähtee persmatkalle tonne Vaasaan. Kaunis paikka ja reitti 🙂 Siellä nähdään! Ja Voimarinteelläkin ehkä. En oo oikeen osannu päättää vielä se vai Kisko.

  • Ninni kirjoitti:

   Loistavaa, näemme siis ainakin kerran kesän aikana! 🙂 Vaasa tulee yllättävän nopeesti vastaan, enää kolme kuukautta. 😉

 2. SanNu kirjoitti:

  Moi!
  Hyvä kun mainostat Pohjanmaan kisoja. Vaasa rupes kovasti kiinnostamaan. Kovasti tekis mieli kokeilla, jospa tuonne uskaltais.

  • Ninni kirjoitti:

   Ei muuta kuin Vaasaan ehdottomasti mukaan. 🙂 Täällä Pohjanmaalla näitä kisoja on niin vähän, ja jos niihin ei tuu porukkaa, niin kohta ei oo niitäkään. 😉

 3. Heidi kirjoitti:

  Jos ei ihmeitä tapahdu, niin oon sua kannustamassa Kuopiossa elokuussa! 😉

 4. Päivi kirjoitti:

  Mahtava mäki! 🙂 ja kovasti tsemppiä valmistaviin treeneihin.

  Kisoja alkaa olemaan Suomessa niin paljon, että on pakko miettiä mihin osallistuu. Kovasti tekee mieli Kuopioon ja Vaasaan, mutta noiden välissä on yksi Kalmar, johon pitänee keskittää voimansa. Kisakausi starttaa mulla vasta Sääksissä.

  • Ninni kirjoitti:

   Ainut mäki tällä alueella. 😀 Kiitos! On kyllä hienoa, että kisoja Suomestakin löytyy tänä kesänä ennätyspaljon. 🙂 Voi kääk, kun olis mahtavaa lähteä sinne Kalmariin kattoon kaikkia tuttuja. 🙂

 5. Suvi kirjoitti:

  Jeee, tervetuloa Vaasaan kisaamaan! Jos suinkin ehdin, niin tuun reitin varrelle kannustamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.