Hae
Ninnin energianurkkaus

Porukalla maantiellä

Eilen aamulla uudestaan Tanelinlampeen, ja Sannankin uinti meni jo paljon paremmin. 🙂 Itekin sain paremman tuntuman veteen kuin lauantania. Hyvä niin! 20 minuuttia uintia, ja sen jälkeen yhteislenkille pyöräpoikien kanssa. Näissä harvemmin on naisia paikalla, mutta Sanna piti nyt seuraa, eikä mun tarvinnu olla ainut. 😉

Ensimmäisen kuvan on napannut Juha, jolta luvan kanssa sain kuvan blogiin. Mutta että miehen maine kasvais, niin pitää kehua kuinka polkee tuhatta ja sataa muuta ryhmää karkuun (vauhti meillä n. 32km/h), ottaa kuvan ja polkee taas tuhatta ja sataa ryhmän kiinni. 😀 Ihan ite en tuohon pysty, vaikka bloggaajana sitä pitäis varmasti yrittääkin, että sais hyviä kuvia!! 😀

Mutta kuten yleensä, niin naiset vie ja miehet vikisee. 😀 Yhdeksän miestä peesissä tulee siis tässä:

iLuurin laadukas etukamera..

Sit viiden kilsan jälkeen niiden ehkä kävi meitä sääliksi, ja jouduttiin jonon hännille kuminauhan päähän. Kuminauhan siksi, että mitä kauempana jonossa on, niin sitä epätasaisempaa meno on. Mutkat ja mäet, niissä rako kasvaa ja saa kuroa kiinni. Tässä meno oli tosin mukavaa peekoota, mikä oli itelleni tällä lenkillä tärkeää. Keskivauhti oli 30,7 km/h, mutta niin se aina porukassa on korkeampi kuin yksin. Peesissä on helppo tulla.

Lenkillä oli pituutta 47.7km, ja yksi rengas ja yksi vaihtajavika pysäytti letkan. Renkaan menosta tulikin mieleen, että olisi varmaan hyvä aika miettiä tuo tuubin korjaus, jos sellanen sunnuntaina eteen tulee!

2 kommenttia

 1. anne kirjoitti:

  Hei! Tätä blogia on tosi kiva lueskella ja etäisesti haaveilla, josko itsekin pääsisi joskus kokeilemaan triathlonia. Uinti ja pyöräily sujuu, vaan juoksu on vielä alkutekijöissään. Kymppi menee, mutta kuoleman rajoilla käydään.

  Asutaan sen verran samalla alueella, että tuli mieleen tiedustella, onko tiedossasi polkupyörän korjaajia (joko liike tai yksityinen) e-pohjanmaalla. Olisi parikin vanhaa maantiepyörää, joiden vaihteet ovat lopussa. Ja kannattaako korjaus tai uudet osat ylipäätään?

  • Ninni kirjoitti:

   Hei, mukavaa kun luet ja kommentoit! 🙂 Ei muuta kuin pikamatkalle vaan johonkin, vaikka Vaasaan, jossa pikamatkan juoksu on 5 kilsaa. Siitä se lähtee. 🙂

   Supersportissa huolletaan pyöriä, mun kaveri huollattaa siellä aina. Sitten on noita miehiä kasa, jotka ite pyöräilee ja huoltaa omat pyöränsä. Voi olla, että halvemmaksi tulee, kun vaihtaa uudet osat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.