Hae
Ninnin energianurkkaus

Treenit jatkuu

Ihan ensimmäisenä esittelen teille uuden Team Elina Jouhkin käsinauhan. Se on hieno! Naisten käsinauha on tehty pitsikuminauhasta. Se tulee olemaan oleellinen osa tämän vuoden kisavarustusta. Kisat kisataan Elinalle!

Ennemmin heitin haastetta, että toukokuun harjoitustunneista laitettaisiin euro per tunti keräykseen. Toukokuu on ohi, ja potit on tiedossa. Mä laitan 31 euroa! 🙂

Oon palautellu kisasta ihan rauhassa, vaikka lihaksissa ei paljon mitään oo tuntunutkaan. Toiseksi on ollu myös paljon kaikenlaista ohjelmaa, niin ei oo ehtiny eikä oikein oo huvittanutkaan treenaamaan. Torstaina kävin vahtimassa Sannaa rannalta, kun hän ui. Mulla oli poika mukana, niin en ite uinu.

Ironmom. Mies osti mulle paidan. <3

Tänään olikin sitten jo hinku veteen. Mikä ihana fiilis on tuollainen, kun oikein kaipaa treenaamaan!! Huomenna aattelin mennä pyöräilemään. Ei mitään pitkää, vaan rauhallisesti sopiva lenkki.

25 minsaa ehdittiin uimaan ennen kuin satoi kunnolla vettä ja ukkosti.

 

Vesi oli kylmää. Toisella naama kuin kilpapyörän lesta ja toisella mummopyörän jousitettu versio. 😉

Tanelissa oli harvinaisen paljon aaltoja. Heh, vähän eri luokkaa nuo lammen aallot järven aaltoihin tai meren aaltoihin verrattuna. 😉

2 kommenttia

  1. sanna kirjoitti:

    Oon mä aika onnekas, kun mulla on tommoneb tohorittaja uimassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *