Hae
Ninnin energianurkkaus

Ninni vs VR

Eilen mukavassa auringonpaisteessa piipahdettiin Sannan kanssa Peräseinäjoella. Kun kokosin Italian reissun jälkeen pyörää, niin tiputin ohjaustankoa spacerin eli noin sentin verran alaspäin. Ei ollu hyvä idea. Tänään onkin sitten hartiat ihan tukossa, ja lenkin jälkeen niska oli arka. Sen verran tuntui oudolta. Taidan nostaa ylöspäin takaisin, en mä niin aeroa asentoa tarvi. Mukavuus ennen kaikkea. 🙂

Otin kisan tavarajunankin kanssa. Meillä kun näitä mäkiä ei liiemmin oo, niin ainut ylämäki, mikä reitille osui, niin poljin sen vauhdilla. Se on junanradan ylitys, ja sattumoisin kotimatkalla tavarajuna tuli etelästä ja meikäläinen päätti, että ylhäällä on oltava ennen kuin juna on menny kokonaan ali. Ehdin juuri ja juuri! 😉 Tuli kyllä mieleen Iinan kaikki ihmevedot lenkillä edelliskesänä. 😀 Taitaa olla liikaa energiaa, kun jaksaa leikkiä.

Kilsoja tuli vajaa 48, ja aikaa 1h52min. Kiitos vielä Sannan miehelle, joka toimi lenkin ajan lastenvahtina pojalle, kun muu perhe vietti neljättä päivää Power Cupissa Raahessa lentopalloa pelaamassa.

2 kommenttia

 1. Iina kirjoitti:

  Ihmevedot ja kaikenlainen leikkiminenhän on pyörälenkkien suola! Mun toiminta oli vielä hyvin hillittyä, sitten homma menee hauskaks kun lenkkikaveri keksii vaikka tehdä mutkaisella tiellä irtioton, mennä metsään piiloon ja tulla varjostamaan takaa päin seuraten kun toinen ”ajaa tätä takaa.” 😀

  • Ninni kirjoitti:

   Mä luulen, että sitä oikeesti jaksaa leikkiä, kun on sitä kuntoa ja ylimääräistä energiaa. En oo kyllä kovin monena kesänä vielä leikkimään pystyny. 😉 Pitäis tullakin teidän kanssa taas joskus lenkille, oli niin mukavaa!

   Täytyy olla melkosen kovakuntoinen kaveri, että pääsee lenkkikaveria karkuun niin, että ehtii metsään ja saa sen jälkeen vielä kiinni. 😉 On teillä kyllä mukavia lenkkejä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.