Hae
Ninnin energianurkkaus

Rapa lensi maastossa

Torstaina oli outo päivä, nimittäin oman seuran jäseniä pulahti 11 kipaletta yhtä aikaa Tanelinlampeen. Tuollasta määrää ei oo ollu koskaan. Vähänkö mahtavaa! 🙂Maratoonari-sisko haastoi mua tänä aamuna maastopyöräilemään. Ja mähän olin heti valmis. Rouvalla on kovempi kuntoi kuin mulla, ja harvoin päästään yhdessä lenkille, kun välimatkaa on ihan reippaasti. Kunto on kovempi, kun maratoninkin on juossut alle 3,5 tuntiin. No onneksi tasoitusta mettässä tuli pyörissä, kun mulla tais olla parempi pyörä. 😉

Kun pitkospuilta ajaa ohi, niin matka tyssää nopeesti renkaan upotessa melkosen syvään. Puoleen väliin suunnilleen. En ihan lentäny sarvien yli, vaikka se oli aika lähellä. Onneksi olis ollu pehmeä lasku! 😀 Siihen se jäi pystyyn koko pyörä!

Mä niin tykkään maastopyöräilystä, se on sika mukavaa!! Paljon kivempaa kuin maantiellä tuulessa, viimassa ja autojen keskellä melussa meneminen. No huomenna maantielle. 😉

2 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Maastopyöräilyä tulee (mun) harrastettua aivan liian vähän kesällä. Täytyis ottaa se ohjelmaan aina kun ei ole todella suotuisa maantiepyöräilykeli.

  Kyllläpäs olet rapainen ihminen. =D

  • Ninni kirjoitti:

   Jep, tulee helpommin lähettyä maantielle, kun se on kuitenkin kisoissa se laji, mitä mennään. Mutta pitäis itekin ehdottomasti mennä kesälläkin vaan useammin maastoon. Mulla lukikin nyt oikein ohjelmassa, että maastopyöräily. 🙂

   Joo, pesuun meni vaatteet! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.