Hae
Ninnin energianurkkaus

Bloggarimiitti A-lehdillä

Yhteistyöpostaus

Mä inhoan shoppailua ja vaatekaupoissa kiertämistä. Nykyään teen tämän homman mistä aita on matalin, eli soitan ystävälleni Jaanalle ja painelen Ylistaron Halpa-Aittaan. Niin tein jälleen kerran, kun alkoi olla lempparifarkut polvesta rikki ja paidat nukkasia. Taidan olla liikaa urheilukamppeissa ja töissäkin huppareissa. 😀

Mä meen kaupalle ja kerron minkä tyylistä kampetta oon vailla, ja Jaana mulle muutamia vaihtoehtoja kerää ja mä sovitan. Helppoa! Vielä kun toinen sanoo suoraan, että mikä sopii ja ei sovi. Ja toki ite sanon myös, että jostain en tykkää ja joku on enemmän mua kuin joku toinen vaate. Esimerksiki kaikki Icepeakin vaatteet, mitä meiltä löytyy on ostettu Halpa-Aitasta. 😀 Aina lähden vaatepussillisen ja pitkän kassakuitin kera kotiin, ei tuu halvaksi nuo reissut. 😀

No miksi mä halusin uutta vaatetta, mulla oli oikein hyvä syy. 😉 Nappasin Today I’m unstoppable -blogia kirjoittavan Even kyytiin perjantaina iltapäivällä Seinäjoen juna-asemalta ja paineltiin yhtämatkaa kohti Helsinkiä. A-lehdet järjesti illalla FitFashionin bloggaajille illanistujaiset heidän tiloissaan. FItFashion on nimittäin nykyään osa A-lehtiä. 🙂 Ja tästä muutoksesta kerrottiin nyt enemmän, että mitä se vaikuttaa meidän yhteistyöhön ja bloggaamiseen. Täällä portaalissa meitä bloggaajia on n. 70, mutta paikalle pääsi tällä kertaa neljännessata tyyppiä. Lisäksi paikalla oli tosiaan A-lehtien henkilökuntaa (heidän FitFashion-tiimi) sekä FitFashionin perustajat Aleksi ja Mikko. Olihan mukava nähdä kaikkia ihania ihmisiä, niin bloggaajia kuin tiimiäkin! <3

Kiitos Eve kuvasta!

Kiitos Eve kuvasta!

Kaikilla oli nimilaput rinnassa, niin oli helpompi yhdistää kasvot, nimi ja blogi. Helpotti kummasti! 🙂

A-lehtien tiimi haluaa uudistaa FitFashionia ja kuuntelevat siinä sekä meitä bloggaajia että teitä lukijoita. Jos haluat vaikuttaa jollain tapaa tai on joku sana sanottavana, niin käväse klikkaamassa etusivulla löytyvä kysely auki ja vastaa. 🙂

Puhuttiinkin perjantaina mm. siitä, että blogit voisivat olla jotenkin kategorioittain myös saatavilla, eikä pelkästään aakkosjärjestyksessä. Toisilla on fitness, toisilla lifestyle ja mulla tää kestävyyshömppä. Blogiyhteistön nimen ja etusivun perusteella helposti tulee mieleen vain fitness. Mut hei, on meitä muitakin.. 🙂

Lähdin reissuun ylhäällä olevalla asulla, mutta alunperin päällä oli mustan topin kanssa tällainen harmaa lyhyt neule. Tiettyyn aikaan kuukaudesta on kuitenkin turvonnut olo, joten lyhyessä neuleessa ei ollut kotoisa fiilis, niinpä asu muuttui pykälää pitempään harmaaseen paitaan valkoisen farkkutakin kera. Harmaa neule on saatu.

4 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Voi turvonnut olo! Sä kuule näytät hyvältä vaikka kiskoisit säkin päällesi.
  Hyvä tukka ja hienot vaatteet.
  Tarttis vissiin ajella kans Ylistaroon päivittämään vaatekaappia. Ennen käytiin sielä äitin kans usein. Hauska kauppa. 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   No mutta itellä ei oo kotoinen olo, tiiät varmasti mitä tarkotan. 🙂 Kyllä siellä Jaanan myötä on vähän tuo vaatevalikoima päivittyny, joten suosittelen. 😉

 2. Petra kirjoitti:

  Oli kiva tavata perjantaina 🙂 Ja superpaljon kiitoksia vielä siitä, että heitit meidät keskustaan! 🙂 Kannatan myös kyllä kategorisointia, kun en itekään koe lokeroituvani nimenomaan fitnekseen, vaikka treeneistä aika paljon kirjoittelen. Sillä tavalla varmasti lukijatkin löytäisivät paremmin sen, mitä täältä hakevat… 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Hitsit, kun mulla oli sähköposti alhaalla ja salasana blogiin siellä. En päässy kommentoimaan mitään sunnuntaina illalla, enkä eilen. 😉 Mutta oli siis tosi kiva tavata!! Kyllä, helposti aattelee, että suurin osa blogeista on nuoria fitnesstyttöjä ja näinhän se ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.