Hae
Ninnin energianurkkaus

Finntriathlon Vierumäki kuvia

Starttasin lauantaina aamupäivällä Helsingistä kohti Vierumäkeä. Aattelin käydä luuraamassa millainen meininki on Finntriathlon Vierumäki perusmatkan kisassa. Matka ei ole normiperusmatkan mittainen 1500 / 40 / 10, vaan neljäsosa täysmatkan lajien pituuksista: uinti 950m, pyörä 46km ja juoksu 10,5km.

Treffasin Jaanaban ja miehensä Härren paikan päällä, joten kannustusseuraa oli. Tosin keskityin enemmän kuvaamiseen kuin huutamiseen. 😉 Kuvia löytyy lisää täältä! Niitä saa linkittää ja ladata eli ovat vapaasti käytettävissä, kun vain mainitsee kuvaajan nimen. 🙂

Tässä kuitenkin muutama otos. Harmi, kun en ehtiny olemaan koko kisaa, vaan oli startattava klo 15.30 kohti Tamperetta ja Ikeaa. En nimittäin aamulla ehtiny Vantaan Ikeaan, kun halusin nähdä klo 13 olevan startin ja uintiosuuden. Olin Vierumäellä klo 14.45, ja rannassa minuuttia vaille lähtöpamauksen. 😀 Mä oon tehny meidän eteiseen muodonmuutosta, ja siksi oli kerittävä sinne Ikeaan, että saan homman valmiiksi. 🙂

Vesi mielettömän kirkasta, että tais olla helppo peesata. 🙂

Anni

Pääministerimme, jota kisassa seurasi turvamies koko ajan. 😉

Ihana iloinen kisaaja!

Martina Aitolehti

Jaanaba ja Härre

Magic touch

Miesten voittaja Tuukka Miettinen

Naisten voittaja Johanna Virtanen

Ehdin Ikeaan, kun olin klo 17.30 pihassa. Sain ostokseni tehtyä, ja vielä loistavaa palvelua, kun lipaston yksi osa nostettiin trukilla kaupan sulkemisen jälkeen ylhäältä alas mulle. Jee! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.