Hae
Ninnin energianurkkaus

Luokalle jäänyt kurssilainen

Mä oon kolmatta kesää mukana Aqua Plussan avovesiuintikurssilla. Jäänyt siis pariin otteeseen jo luokalle. 😉 Mutta onneksi en ole ainut, vaan mukana myös tutut Soile ja Tea. Hyvä me! 😉

No nythän ei todellakaan oo mitkään avovesiuintikelit, ja vesi on todella kylmää ja ilma on kylmää. Varpaat ja sormet ihan kohmeessa ja siniset, kun vedestä pois tullaan. Silti molempina päivinä märkäpuku on ollu päällä tunnin verran. Välillä kuunneltu ohjeita ja sitten taas uimaan.

Ollaan Sannan kanssa ajeltu Seinäjoelta Nokian Vihnukseen uimaan, ja uinnin jälkeen kotiin. Sen verran kylmä on ollu, että matkalta on täytyny ostaa lämmintä syötävää/juotavaa, että kroppa lämpenee. 😀

Kaksi päivää takana, kaksi edessä tällä kahdenkymmenen hengen porukassa. Eikä taaskaan ollu mikään huono idea lähteä mukaan. En oo nyt vuoteen tehnyt kuminauhan kanssa käsivetojen kuivaharjoittelua ja olipas siitä yllättävän paljon apua järvessä. Tiesi oikein hyvin, missä kyynärpää menee, kun ensin rannassa tehtiin jumppaa kuminauhalla! Sitten toinen oli, että älä hengitä edessä, kun suunnistat! Miten tällainen on voinut ikinä koskaan mennä ohi?! 😉 Kyllä oon taas niin viisas kurssilainen kahden päivän jälkeen. Mitä vielä tuleekaan eteen seuraavina päivinä. 🙂

Tekniikkaa, ryhmäuintia, peesuintia, pariuintia ja suunnistusta on käyty nyt parin päivän aikana läpi. Toivottavasti tästä tulis vähän taas totuttelua porukkauintiin, kylmään avoveteen ja meno olisi helpompaa Voimarinteellä lauantaina sekä Joroisilla parin viikon päästä. Voimarinteen kisa on lähinnä vain harkkakisa, sinne ei suuremmin hiljennellä, vaan treenien keskeltä kisaan lähdetään.

Vihnuksella on poijut joka kesä, niin niitä kiertämällä voi mitata uitua matkaa. Kaksi lähellä rantaa ja yksi toisella rannalla. Loistavat ollu aina! Kiitos vain Triathlonteam 226!

4 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Hei!
  Kiitoksia kovasti hyvästä blogista. On todella kiva lukea sinun blogia. Toivottavasti joskus kerkeän/pääsen sinun kisoja paikan päälle seuraan. Itseäni myös kovasti kiinnostaa mut tällä hetkellä elämäntilanne ei urheilulle paljon jätä aikaa. Piti ihan kysyä tuosta kuminauha jumpasta. Siis miten harjoittelette sillä?
  Hyviä kisoja sinulle jään seuraamaan tuloksia=)

  • Ninni kirjoitti:

   Hei, kiitos Paula! 🙂 Kiva, että oot löytäny tänne. 🙂
   Kuminauha laitetaan tolpan ympäri ja sitten tehdään käsivetoja vuorotellen/yhtä aikaa. Eli mukaillaan uinnin käsivetoa siis kuminauha vastuksena. Voisin ottaa joku kerta kuvia. 🙂

 2. Soile kirjoitti:

  Mä oon neljättä kesää mukana. Kovapäisiä oppilaita ollaan =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *