Hae
Ninnin energianurkkaus

Minä Frankfurtin lähtölistalla, ja remonttia

Ihan ensimmäisenä pitää kertoa, että mun nimi on Frankfurtin Ironmanin lähtölistalla!! 5.7.2015 on sitten vuorossa 3,8km uintia, 180km pyörää ja maraton 42,2km juoksua päälle. Vuoden kestävä projekti alkoi eilen lepopäivällä. Olin lasten kanssa Tanelinlammella ja istuttiin Jaanan kanssa rannalla mansikoita syöden ja todettiin, että tämä on oikein hyvä startti mun ironman-vuodelle. Maata rannalla tekemättä mitään. 😀 No okei, kyllä mä kerran juoksin lasten luo veden ääreen. 😉

Ennen kuin voi ilmoittautua tuollaiseen tapahtumaan, niin täytyi tietenkin jutella miehen kanssa, nimittäin treeniähän tämäkin vaatii. Toki tästä on ollu pitkään puhetta ja tiedossa, että 2015 sellainen mahdollisesti mun kalenterissa on. Mutta täytyi vielä varmistaa, että homma on ok. 🙂 Muutamia pitempiä treenejä nimittäin täysmatkalle treenaaminen vaatii verrattuna puolimatkaan. Mutta onneksi on hölmöjä kavereita, ja kukaan ei kato kieroon, kun ehdottaa aamusta aikaisin lenkkiä. 😉 Nimimerkillä monet kerrat klo 5-8 välillä startannu pyöräilemään. 😀 Onpahan treeni tehty, kun muu perhe herää. 🙂

PItkien juoksulenkkien pitää pidentyä alle kahdestakympistä sinne 27 kilsaan. Onneksi mulla kotona näitä lenkkikavereita riittää, ja tuollaiset matkat onnistuu tytöiltä polkea ja voi vaikka halutessaan toinen olla lenkkikaverina puolet lenkistä ja toinen puolet. Paitsi, että nykyään valitaan helpommin kaverin kanssa oleminen kuin äitin kanssa lenkille lähteminen. Mitenköhän se nyt näin? 😀 No poika on edelleen innokas, mutta ei jaksa paljon yli kymppiä, kun jo loppuu motivaatio. Paitsi usein pysähdytään puistoon tai esim. jätskille kuten viimeksi, niin se tekee lenkistä mielenkiintoisemman. 😉

Saksan ironmanilla on edessä mm. yksi Tour de Francen nousukin, joten ihan tasaisesti reitistä ei ole kyse. Täytyy yrittää pyöräillä mökille useammin, että saa mäkiä matkan varrelle. 😉

Kaksi lomaviikkoa takana, ja kolme edessä. Nyt on helle, mutta ekat kaksi viikkoa sitä ei ollu, ja satoikin paljon. Mitä mä oon tehny? Oon rempannu eteistä ja muutellu huonejärjestystä, että tytöt saivat jälleen omat huoneet. Tarkoittaa myös sitä, että mulla ei oo enää kuntohuonetta.

Meillä on lasikuitutapettia eteisen seinässä, ja nuorempi koiramme Nano on syöny seiniin kolot niin, että kipsilevyistä asti on kauheet palat irti. Tämä tarkoitti, että kolot on kitattava ja lasikuitutapetti on saatava pois. Ei ollu ihan helppo rasti, kun seinät piti tasoitteella vetää kahteen kertaa, hioa ja maalata kaksi kertaa. Siis helppous meni tuossa tasoitteessa ja onneksi ammattimies tulikin mun apuun ja tasoite hoitui seinään vähän eri tavalla kuin mun tasoitekerros, ja hioikin vielä seuraavana iltana seinän. Kiitos paljon!

Myös karmit hioin ja maalasin, kun puremajälkiä oli melkoisesti. Portaat vaihtoi väriä ihan omasta syystä, ei koiran. 😉 Niiden väri ei oo koskaan sopinu meidän sisustukseen. Nyt oon tyytyväinen, ja loppukesän mä makaan. Hah, no en varmaan pysty. 😀 Mutta en touhua ainakaan sisällä.

Ennen

Nyt

19 kommenttia

 1. hannavi kirjoitti:

  Tsemppiä seuraavalle vuodelle! Ja sitten vähän sisustusasiaa vaikkei sisustusblogista olekaan kyse 😀 teidän portaiden alla on just sellaiset laatikostot, joita olen meille kaipaillut! Mistä olet ne löytänyt?

 2. Soile kirjoitti:

  Siellä lähtölistalla munkin nimi on =) Oli melkein liian helppo ilmoittautua! Vielä tuntuu hyvältä idealta 😉

  Onpa raikas tuo valkoinen portaikko, hienosti rempattu!

  • Ninni kirjoitti:

   Niin hienoo!! Pitää suunnitella ryhmätreeniä talven aikana. 😉

   Joo, valoisampi ja tilavampi tuli eteisestä. 🙂

 3. Jaanaba kirjoitti:

  Hannavilla ja Soilella molemmilla samanlaiset kätöset noissa pikkuörkkikuvissa. =D

  Hyvä sinä, perhana että aina välillä harmittaa ettei asuta lähekkäin ja päästä treenaamaan vaikka kuinka paljon yhdessä. No onneksi netin välityksellä ainakin. =D

  Tsemppiä koko seuraavaksi vuodeksi!

  • Ninni kirjoitti:

   No niin muakin harmittaa! On harmittanu jo kaks vuotta! Melkein kaikki on siellä. Täytyy kyllä taas keksiä jotain. 🙂

   Kiitos, kiitos!

  • hannavi kirjoitti:

   Minä ihan selkeesti tuossa kuvassa revin viimosia hiuksia päästäni meidän remonttistressin keskellä 😀 Nimim. karvanlähtöaika…

 4. MatuCaneX kirjoitti:

  Niin sitä pitää. Tsemppiä tulevalle vuodelle. Sinne on tulossa tältäkin tältäkin seudulta ainakin 4 tuttua.

 5. Mika kirjoitti:

  Jes hieno juttu! Tulee varmasti mahtava vuosi kohti Ironmania.

  Huippuja nuo mäkien lempinimet tossa profiilissa 😀

 6. -Katri- kirjoitti:

  Iso hatunnosto juuri käynnistyneeseen treenivuoteen! Paljon tsemppiä kaikille kilometreille ja mahdollisimman tervettä eloa ja oloa. Hatunnosto myös rempalle, mä tuskailen ja suunnittelen ja pyörittelen ihan liikaa omien tuunauksieni kanssa, eikä silmä lepää kotona. Välineet on jo hankittu, mutta kuka maalais? Tai siis tekis sen kaiken suojauksen ja kalusteiden siirtelyn ynnä muun maalaukseen liittyvän välttämättömän pahan…

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos paljon! 🙂 Joo, se onkin kaikista ärsyttävin homma tuo suojaus. 😀 Mä kun päätin, että nyt maalataan, niin aloitin suojauksen samantien ja seuraavana päivänä hain maalin. Oli sitten jo typerin homma tehty. 😉

 7. outi kirjoitti:

  Tsempit tuohon koitokseen ja nyt ensin tietysti siihen valmistautumiseen 🙂
  Portaat ja niiden alaosa saivat kyllä kivan uuden ilmeen 🙂

  http://outinfitness.fitfashion.fi

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos Outi! Onneksi vuosi on pitkä aika. 😉 Muuttui kyllä kivasti valoisammaksi ja avarammaksi eteinen.

 8. pia kirjoitti:

  Tsemppiä treeniin, se vuosi menee kuulemma yllättävän nopeasti! Itse pähkin vielä Kalmarin ja Köpiksen välillä, nyt tuntuu että Köpikseen…

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos, ja sinne myös! 🙂 Vaikea on noita päätöksiä tehdä, mutta sitten seuraavana vuonna toiseen paikkaan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.