Hae
Ninnin energianurkkaus

Maastopyöräkisa Joupiskalla

Joupiskalla oli tänään XCM Marathon. Tarkoitti 60km lenkkiä maastossa, tai vaihtoehtoisena 36km. Mulla kun on niin vankka kokemus tuosta ajanotosta, niin olin sinne tervetullu. 😉 Olikin oikein mukava seurata tuollaista kisaa alusta loppuun asti. Täytyy myöntää, että alkuviikosta kävi mielessä, että pitäiskö piruuttansa käydä tuo lyhyempi lenkki ajamassa kisassa. Niin vähän vaan oon kuitenkin maastossa ajanu tänä vuonna, että muutama kerta olis hyvä ollu ajaa tuo teknisempi kivikkopätkä etukäteen. Itse asiassa kaksi kertaa elämässäni sen oon ajanu, joten eikö sellasesta ny ois ollu tarpeeksi kokemusta. 😀

Lähtö

Kisan kärki Kusti Kittilä ja Toni Tähti.

Kisan toinen Toni Tähti.

Lyhyemmän matkan nopein Terhi Pollari.

Napsin myös ensimmäisellä kierroksella muitakin kuvia, täältä niitä löytyy: Klik, klik. Ku ois hokannu niin, olis varautunu vähän paremmalla kuvauskalustolla. Mahotonta vauhtia piti kyllä kisan kärki. 60km ja voittajan aika oli 2h 21min. Huh, huh! En tiiä montako tuntia enemmän itte olis maastossa viettäny tuota kuuskymppiä ajaessa..

Mä testasin paikan päällä ensimmäistä kertaa ikinä fatbikea. Pikkusen hieno peli! Kun olis rahaa, niin ehdottomasti hommaisin tuollaisen talviajoon!!

 

Kiitos Tuomolle kuvasta!

Kiitos Tuomolle kuvasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.