Hae
Ninnin energianurkkaus

Pellehermannit lammessa

Viime viikon palauttelin rauhassa Finntriathlon Joroisilta, puolimatkan triathlonkisasta. Mä yritän ottaa rauhassa kisan jälkeen, että palautuminen oikeasti lähtee käyntiin. Vaikka lihaksistossa ei tuntuiskaan pahalta, ja vois lähteä tekemään kovaa tai pitkää, niin palautuminen on kuitenkin kesken. Treenitunteja tuli viime viikolla vain 3,5 tuntia. Ne tuli kolmesta uinnista ja kahdesta juoksusta. Vielä tälläkin viikolla puolimatkan kisa kropassa varmasti vaikuttaa, mutta tunteja voin tehdä jo enemmän. 🙂 Mä oon kerran saanu kropan ylikuormaan, enkä sitä toista kertaa halua. Mulla esimerkiksi parin päivän pääkipu on merkki siitä, että nyt stoppi ja kunnon yöunet parina yönä plakkariin. No nyt ei oo mitään pääkipuja ollu, eikä aikoihin muutenkaan.

Tänään hain kaupasta Gopro-kameraan kelluvan takakannen, joten uskalsin ottaa kameran uimareissulle mukaan. Ensin uitiin Jaanan kanssa, ja sitten pelleiltiin. 😉 Ei tarvinnu murehtia, että kamera tippuisi 20 metrin syvyyksiin, kun kellui hienosti pinnalla.

Sieltä se Jaana lähtee.

Siinä sama nainen ui ohi.

Pallopää ja soikiopää.

Kalan näkökulmasta. 😉

Uinnin päälle juostiin vitonen Hyllykallion pururadalla. Ihana oli uinnin jälkeen lähteä märillä vaatteilla juoksemaan. Toki lämmin alkoi tulla kilsan kohdilla. Seinäjoella ei oo satanu moneen viikkoon yhtään vettä. Tänäänkin ukkospilvet kiersivät. Onneksi, niin pääsimme uimaan. Mutta täytyy sanoa, että vettä vähän kaipailis, että viilenis talokin vähäsen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.