Hae
Ninnin energianurkkaus

Kiikun tempo

Lauantain kisasta palauttelin sunnuntai-iltana parin tunnin pyörälenkillä ilta-auringossa. Täytyy sanoa, että puoli kymmeneltä illalla jo tuntui viileältä, vaikka oli 19 lämmintä. 😀

Eilen illalla päätin, että lähden kokeilemaan paljonko se pyörä kulkee nyt. Toukokuussa kävin saman Seinäjoen pyöräpoikien ja SSU-Triathlonin yhteisharjoituksen ajamassa. Silloin aikaa meni 17:22, eli keskinopeus oli 34,6km/h.

Kiikun tempo pidetään Kiikun suoralla. Nurmon kirkolta 5km suoraa tietä kohti tietä numero 18, ja sama pätkä takaisin. Nimenomaan tie on suora ja tasainen:

 

Korppikotkat olivat saapuneet pyöräilijän raatoja oottamaan. ;)

Korppikotkat olivat saapuneet pyöräilijän raatoja oottamaan. 😉

Nyt tuuli oli toukokuuta voimakkaampi, mutta samoin aluksi vastainen ja tullessa myötäinen. Sen verran mennessä tuli kulutettua kovassa vastatuulessa enemmän voimia, että tullessa vauhti ei paljon kasvanu toukokuuhun verraten, vaikka nyt oli myötätuulta enemmän.

Tästä on vielä 3km maaliin.

Tästä on vielä 3km maaliin.

Sain nipistettyä toukokuun ajasta 14 sekunttia pois. Aika oli nyt 17:08, eli 35,0km/h. Tietty näin sen pitääkin mennä, että pyörä kulkee paremmin loppu- kuin alkukesästä. Tosin pyörässä vaikuttaa myös sää. Koskaan ei oo samanlaiset olosuhteet. Keskisyke oli 174.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.