Hae
Ninnin energianurkkaus

Pikkutreeniä ja Proride

Viisi lepopäivää, sen jälkeen keskiviikkona uinti hallissa, tänään pikkupyörä 10km ja juoksu 6km. Tässä on viimeisen viikon treenit. Joku virus/bakteeri kropassa on ollut, kun mm. maha oli huonossa kunnossa, oon aivastellu, ja päätä särki kolme päivää peräkkäin. Lisäksi oon ollu tosi väsyny, ja nukkunu joka päivä tälläkin viikolla päiväunet 30-60min.

Pyörä tuntui aika raskaalta ja sen jälkeen aattelin, että en kisaa. Mutta juoksu oli mukavampaa, mikä johtui varmaan viilenneestä ilmasta. 🙂 Ja juostessa aattelin, että ehkä sitä kuitenkin vois kisata. Huomenna teen lopullisen päätöksen lauantain perusmatkan kisasta, että osallistunko vai en.

Koko kesä on ollu hellekisoja täynnä. Lauantaina ei ole hellettä, vaan 14 astetta lämmintä. 😀 Ääripäästä ääripäähän. Täytyy oikein miettiä, että mitä sitä pukee päälle. Lähteekö triathlonasulla, vai laittaako pyöräilypaidan vai jopa hihat. Päätän varmasti paikan päällä lopulta, että millä vaatteella kisaan.

Tästä päivästä lähtien meidän perheen ei tarvi enää miettiä, että miten pyörä kuljetetaan mökille tai mökiltä pois, kun koko perhe on mukana. Nyt se kulkee Thulen Proride-telineessä auton katolla. Jee! Sinne se pakataan myös lauantaina, mun pinkki Orbeani. Toivottavasti ei syö ötököitä kovin paljon, kun tähän mennessä on saanu olla visusti sisällä suojassa ja valvovan silmän alla. 😉

 

Niin ja hei, Uniikkilandia.fi:n turvarannekkeen voitti seuraava kommentti:

Sähköpostia on laitettu, henkilö tavoitettu ja hän on omat tietonsa Uniikkilandia.fi:lle lähettänyt. Turvallisia lenkkejä ttuffi!! 🙂

Ja muistakaa muut, että alennuskoodi Ninni on voimassa 15.9. asti Uniikkilandia.fi-verkkokaupassa. Sillä saa 20% alennuksen!!

6 kommenttia

 1. Ammi kirjoitti:

  Samanmoiset telineet meillä tuolla katolla 🙂 Maastopyöriä on nyt katolla kaksin kappalein, Syötteeltä ollaan tulossa.

  • Ninni kirjoitti:

   Taitaa olla hyvät, en oo ainakaan mitään isompaa moitetta kuullut. Vähän kuulemma voi vinkua pyörien kanssa. Toivottavasti oli hyvä reissu! 🙂

   • Ammi kirjoitti:

    Hyvät on. Eikä ääntäkään lähteny häirittevästi. Bensan kulutus lisääntyi kyllä yllättävän paljon.

    Oli hyvä reissu! Vaan oli se raskasta pyöräillä siellä, kun ei oikein oo tottunu mäkiin… 😉 Ja haastetta löytyi poluilta välillä vähän liikaa, eikä ilman mustelmia selvitty. Mutta juuria ja kiviä on toki Oulussakin.

 2. Jenni kirjoitti:

  Huipputeline ja mullakin käytössä. Käytän rungonsuojana leukojen alla retkipatjan palaa. Ja kannattaa laittaa se leuka avaimell lukkoon ajon ajaksi, ettei montussa pompsahda auki. Ja leuat kiinni tiukkaan, ettei kaahatessa putoa pyörä katolta, kuten eräällä kaverilla (oli märkänä kurasta ja ilmeisesti löysällä sit). Toiset kuljettaa myös väärinpäin perä edellä.

  • Ninni kirjoitti:

   Siis ihan loistava idea tuo retkipatjan pala!! Ja kiitos muistakin vinkeistä, täytyy ottaa huomioon!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.