Hae
Ninnin energianurkkaus

Newtonit ja arvonnan voittaja

Reppu on arvottu, ja suoritinkin arvonnan ihan perinteisesti. N√§in facebookissa osallistuvat ovat samalla viivalla blogissa osallistujien kanssa. ūüôā

Kaikki siellä.

Sekaisin koko konkkaronkka.

Polar repun voitti t√§ll√§ kertaa alla olevan kuvan mukaisesti Kaisa Kekola. Onnea Kaisa! ūüôā

Voittaja.

Voittaja.

Viime vuonna ostin ensimmäiset Newtonit, kun olin Joroisilla Finntriathlonissa. Keväällä käydessäni aktiivifysioterapiassa, Petri tutki suurnopeuskameroilla askellustani molemmissa kengissä, sekä Newtoneissa että Asicseissa, ja totesi mun juoksun näyttävän Newtoneissa paremmalta. Näin ollen pienemmät lenkit oon tehnyt niillä, ja välillä vaihtanu Asicsiin, lähinnä pitemmillä matkoilla. Nyt alkuviikostahan juoksin Newtoneilla ekan pitkikseni.

Sun City Triathlonin yhteydessä taas testailin Newtoneita jalkaani hyvän tarjouksen puitteissa, ja oikean koon puuttuessa päädyin ne samaan hintaan tilaamaan. Aikani mietin mallia, ja valinta oli loppujen lopuksi Gravity-malli, kun vanhempi kenkä on Distance U -malli.

Varvas alkaa olla hyv√§. ūüôā Musta toki viel√§, mutta t√§n√§√§n k√§vely onnistuu jo normaalisti. L√§hes jokaisella askeleella varpaan olemassaolon muistaa, mutta en√§√§ pient√§ vihlausta. Kenk√§ jalas on helpompi k√§vell√§.

Uudessa on viisi nystyrää päkiän alla, vanhassa neljä.

Uudessa on viisi nystyrää päkiän alla, vanhassa neljä.

Likainen vanha kenkä ja puhdas uusi kenkä.

Likainen vanha kenkä ja puhdas uusi kenkä.

Tämä päivä alkoi ihanan rauhallisesti, nukuin kymmenen tunnin yöunet lasten kanssa. Sain mun vitosluokkalaisetkin ysiltä sänkyyn, sen verran väsynyttä porukkaa oli. Kello herätti vasta 7.15, kun tytötkin menivät poikkeuksellisesti yhdeksäksi kouluun. Mä pyrin olemaan normaalisti töissä jo tuohon aikaan, nyt söin lasten kanssa kaurapuuroa yhtäaikaa keittiön pöydän ääressä. Päivä alkoi mukavasti, mutta nyt myöhemmin iltapäivästä nousi kyllä v-käyrä melkoisen korkealle, kun tajusin suunnitellun treenin jäävän taas välistä.

Keskiviikkona j√§i treeni kokonaan v√§list√§, eilen k√§vin uimassa ruokatunnilla. T√§n√§√§n onneksi pystyn jo juosta t√§n varpaan kanssa, niin p√§√§sen lenkille pojan kera. Eli ei ne omatkaan treenit aina onnistu, kun mies on ty√∂reissussa ja nuorimmaista lasta ei voi yksin pitk√§ksi aikaa kotiin j√§tt√§√§. ūüôĀ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.