Hae
Ninnin energianurkkaus

Tervetuloa lumi! ;)

Mitä nämä on?

No käytettyjä lenkkareita, jotka ovat päällepäin hyvässä kunnossa, mutta sen verran juostu, että vaimennukset on finito. En raaski heittää pois (no oon välillä vanhempia kyllä heittäny). Yhdet on suotreenikengät, yhdet ruohonleikkauskengät ja loput lojuu turhanpäiten kaapissa. 😀 Kertokaas ny, että mitä te teette vanhoille lenkkareille?

Tämä viikko on taas menny niin vauhdilla, ettei oo ehtiny bloggailemaan. Eikä kyllä oo hirveästi treeneistäkään kuvia, vaikka kaikkia kolmea lajia on tälläkin viikolla ehtiny treenaamaan. 🙂

Tänään mä ostin alennuksesta uudet sauvat! Lumi saa siis tulla!! 😉 Nyt ei tarvi enää hiihtää teipatuilla sauvoilla.

Mä päätin mennä juoksemaan Finlandia-maratonille kympin. Vaasassa ei olekaan kymppiä, vaan varttimaraton ja se on 550m liian pitkä matka. 😀 Oon juossu 2010 ensimmäisen kympin aikaan 56:40, joten mielenkiintoista olis juosta kymppi ilman uintia ja pyöräilyä alle.

Teron Kymppi -tapahtuma Seinäjoella peruttiin, joten siinä meni suunnitelmat juosta puolimaraton. Niinpä äkkiseltään vaihdoin samana viikonloppuna järjestettävään Espoon rantamaratoniin, joka vielä kerran vaihtui Vimpelissä järjestettävään puolimaratoniin. Mutta molemmat matkat tulee juostua ennen Kankaanpään maratonia. 🙂 Nyt kun vaan pysyy terveenä, kun on tosi paljon kaikkia tauteja liikenteessä, niin töissä, kouluissa kuin kaupoissakin.

26 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Haha, mun mies ei ymmärrä miksi mä ”koko ajan” tarvitsen uusia lenkkareita – ja se kenkävuori koko ajan kasvaa. 🙂

  2. Suvi kirjoitti:

    Kaapissa ne vanhat lenkkarit mullakin pyörii, kun ei malta luopua 😀 Ja sit kun omista loppuu tila, niin kaikista vanhimmat voi viedä porukoiden kaappeihin 😀

  3. Soile kirjoitti:

    Heh, tunsin omantunnon pistoksen kun näin sun kenkäkuvan… Tarvis tarkastaa ja analysoida kanssa lenkkaritilanne. Kun aina vaan ihmettelen kun ei ne mahdu minnekään 😀

  4. Tuuli kirjoitti:

    Mä otan vanhoista lenkkareista nauhat pois ja leikkaan sen läpän kokonaan pois. Lopputuloksena on näppärät pihatöppöset jotka on nopsa sujauttaa jalkaan 🙂

    • Ninni kirjoitti:

      Monetkö pihatöppöset teiltä löytyy? 😀 Vai laitatko sitten ne puolestaan roskiin, kun uusia töppösiä tulee vanhoista kengistä? Voin kuvitella, että lenkkareiden määrä on suuri.

  5. -Katri- kirjoitti:

    Vanhat lenkkarit matkustaa sinne, minne aina kaikki vanhat ja ei-enää-hyvät ja minne ei edes yhtään pitäisi kuskata mitään vanhaa ja ei-enää hyviä eli mökille. 😀 Sinne puolirikkinäisten eriparisten kahvimukien ja virttyneiden ylisuurten (ja reikäisten) lötköilyvaatteiden luvattuun maahan. 🙂 Osa lenkkareista muuttuu maalauskengiksi ja osa menee sinne minne vanhat ja ei-enää-hyvät kuuluu eli roskiin. Tähän läjään luetaan siis kaikki muutkin ”lenkkarit”, ei pelkästään urheilulenkkarit. Onneks mies ei oo vielä tajunnu, miten monet lenkkarit mulla on.
    Mä just tänään pyörittelin juoksukalenteria näppiksellä ja mietin tuota Finlandiamaratonin kymppiä. Mulla oli jo keväällä tähtäin Tamperemaratonin puolikkaalla. Pipariks meni, en oo pystyny treenaamaan niinkuin olis pitäny. Seuraava tähtäin oli Finlandian puolikas, canceliin menee sekin, koska en oo pystyny treenaamaan, enkä halua tuloksiin nimeni perään kirjaimia DNF. Mutta kymppi siellä menis ja se olis hyvä matka saada alle ennen Kankaanpään puolikasta, joka on nyt mulla sitten se vihonviimeinen ja todellinen tavoite, jos meinaan juosta puolikkaan vielä tänä vuonna. Vielä on hetki aikaa harkita, mitä teen kympin kanssa. 🙂 Saatan hyvinkin olla samalla viivalla. 🙂

    • Ninni kirjoitti:

      Mökki on kyllä paha, pitäiskö munkin vanhempien mökille viedä varmuudeksi parit lenkkarit. 😀 Mutta ilman muuta kympille Finlandiaan, olis tosi hyvä treeni ennen Kankaanpäätä. 🙂

  6. Heidi kirjoitti:

    Hehee, mulla on vasta yhdet tollaiset lenkkarit, josta on vaimennukset menneet ja oon jo ihan hukassa niidenkin kanssa, että mitä niille teen. 😀

  7. Hanna kirjoitti:

    Mä oon vienyt vanhoja lenkkareita mm. anoppilaan tai oman isäni kaappiin, jolloin lenkkarit on valmiina siellä, kun menen kylään ja tahdon heittää jonkun satunnaisen lenkin. Siihen ne toimivat hyvin – muutamiin lenkkeihin aina välillä 😉

    • Ninni kirjoitti:

      Mun vanhemmat ja appi-ukko asuu samassa kaupungissa, joten tää logiikka ei onnistu mulla. Mutta loistava idea sulla! 🙂

  8. ninnu kirjoitti:

    Hauskaa kun niitä vanhoja kulahtaneita lenkkareita ei vaan ”raaski” heittää roskiinkaan!? mullakin kaapissa kymmenet loppuunkuluneet lenkkarit enkä tarvii niitä oikeastaan ikinä. Onhan ne toki aikoinaan maksaneet toista sataa 😀 veljeni repii kanssa omistaan kaiken ylimääräisen pois, jolloin niistä saa kätevääkin kätevämmät ”mökkitossut”, ulkonäkö on kyllä sellainen ettei niillä mihinkään kauppaan kehtaisi lähteä.

    • Ninni kirjoitti:

      Se siinä varmaan onkin, että ne on niin kalliita, ettei sitten raaski heittää pois. Täytyy varmaan testata tuota narujen ja läppien poistamista, ainakin noista vanhemmista kengistä. 🙂

  9. MatuCaneX kirjoitti:

    HCRssä kerättiin vanhoja lenkkareita Afrikkaan vietäväksi:
    http://www.running.fi/blog/runners-high-africa-projekti-toimittaa-juoksukenkasi-afrikkaan/

    • Ninni kirjoitti:

      Täähän on ihan loistava!! Otanpa heti selvää, että koska seuraavan kerran!! Kiitos vinkistä! 🙂

  10. Pia kirjoitti:

    Mä heitän vanhat lenkkarit heti roskikseen, kun ostan uudet. Ei tule säilytysongelmaa. Yleensä mulla on vain yhdet juoksukengät kerrallaan, ja samoilla juoksen korkeintaan vuoden.

    • Ninni kirjoitti:

      Sä oot fiksu! Mä en raaski. 😀 Mulla on kahdet + nastalenkkarit, kun en pysty Newtoneilla ihan hirveitä matkoja juoksemaan.

  11. d1treenaaja kirjoitti:

    Mä olen myynyt kirpparilla parilla eurolla! Ja olen ollut hämmentynyt siitä, että joku oikeasti ostaa jonkun toisen vanhat lenkkarit, mutta näköjään ostaa!

    • Satunnainen juoksija kirjoitti:

      Hei Ninni! Olen seuraillut blogiasi keväästä asti ja nyt sairaspäivien kuluksi olen lukenut läpi vanhoja juttujasi. En ole siemmin kommentoinut, mutta nyt halusin antaa positiivista palautetta. Blogisi on tosi energinen ja iloinen ja sellainen ’elämänmakuinen’. Olet kyllä supernainen! Itselläni on samanlainen ’komppania’ kotona kuin sinullakin, mutta kaksikon ja juniorin välissä vielä vähemmän ikäeroa. Nostan siis tosi korkealle hattua sinulle, että noin hienosti yhdistät perheen, arjen ja liikkumisen. Tsemppiä ja iloa sinulle syksyyn!

    • Ninni kirjoitti:

      Joku siis oikeasti ostaa?! En olis mäkään uskonu.
      Mä haluaisin kyllä lahjoittaa ne tuonne Afrikkaan, minkä linkin MatuCaneX laittoi. Olis hienoa!

      • Ninni kirjoitti:

        Voi kiitos Satunnainen juoksija!! 🙂 Sä taidat siis täsmälleen tietää millaista tämmösen komppanian kanssa on eläminen. 😀 Meillä tarkka ikäero on 2v 1kk, ja se on jälkeenpäin tuntunu ihan hullulta! Mutta ei silloin, kun kolmas syntyi. 😀
        Toki lapset kasvavat koko ajan, ja omat menot on helpompi suunnitella. Kiitos, ja samoin!! 🙂

  12. Jaanaba kirjoitti:

    Heti vaan roskat roskikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.