Hae
Ninnin energianurkkaus

Aamusuo ja iltatie

Tämä viikko päättyi 15 kilsan juoksulenkkiin. 10km peekoota eli peruskestävyyssykkeillä ja sen jälkeen 5km vauhdikkaammin, vauhtikestävyys 1 -sykkeillä. Aikaa meni 1:28, keskivauhti 5:51, keskisyke 158 (PK2). Yllättävän mukavasti meni, vaikka pitkä pyörälenkki eiliseltä olikin alla. Juoksulenkiltä ei oo yhtään kuvaa, niin kuvitetaas juttua aamuiselta koiralenkiltä suolta. Sehän oli vähän kuin palauttelulenkki. 🙂 Kuvissa minä ja mun kaksi koiraa sekä Sanna ja Sannan kolme koiraa.

Yritän taas laitella viikko- ja kuukausitreenituntimääriä blogiin ylös. Kesällä ne aina jää, kun tunnitkin on mitä sattuu kisojen takia. 😀 Nyt elokuulle ei osunut kuin yksi perusmatkan kisa, mutta myös sairastelupäiviä.

Syyskuun eka viikko, vko 36:
Uinti 2h3min
Juoksu 2h51min
Pyörä 6h30min
Yhteensä 11h 24min

Elokuun tunnit:
Kuntonyrkkeily 1h56min
Triathlon 2h50min
Juoksu 6h9min
Uinti 6h55min
Pyörä 14h28min
Yhteensä 32h18min

Oon kyllä onnekas, kun mulla on huomiova ja osallistuva mies. <3 En pystyisi tekemään pitempiä treenejä ilman häntä. Perheellisenä pitää huomioida niin monta asiaa. Homma toimii hienosti yhteen, siitä oon todella iloinen. Yleensä keskustellaan mikä on päivän treeni ja missä kohtaa se on sopivin tehdä. Eikä Tomppa murjota, vaikka oon viisi tuntia muiden miesten kanssa pyöräilemässä. 😀 On se rakas, niin kuin tietty koko perhe! <3

2 kommenttia

  1. -Katri- kirjoitti:

    Ah, mitä koiralenkkikuvia suolta! Niin kaunista! Mä rakastan pitkospuita. <3 Täytyypä viedä taas perhe Seitsemiseen samoilemaan pitkospuille.

    • Ninni kirjoitti:

      Mäkin tykkään suosta ja pitkospuista!! Se maisema, rauhallisuus ja hiljaisuus, mikään ei vedä vertoja suolle ja pitkospuille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.