Hae
Ninnin energianurkkaus

Kato äiti, ilman käsiä!

Maastopyörä saa usein kurakuorrutuksen, kun tuolla mettässä ajaa. Enkä mä hirveesti mutakkoja väistele. Jotain pikkupoikaa mussa sen verran taitaa olla, että välillä on kiva, kun kura lentää. No sehän tarkoittaa sitä, että pyörä on pestävä. Kastelen vedellä pyörän, suihkuttelen pinkkiä pesuainetta ja annan vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtelen pois. Kaikki kuivunu ja pinttyny kura liukenee. Loistavaa ainetta tää Muc-Off!

Tänään sainkin lähteä puhtaalla pyörällä tekemään pikkulenkin. Ajelin Joupiskalle uutta hienoa ylämäkeä pitkin. Joo, luit oikein. Seinäjoellekin on ilmestynyt uusi mäki! 😀 No sinne samaan sairaalaan sekin johtaa, mutta on kivan pitkä ja loivempi kuin muut sairaalan mäet. Tässä teen ihan varmasti jatkossa pyörällä mäkivetoja! (Mäen varrelta pääsee uudelle asuntoalueelle, joka on siis tuleva asuntomessualue, siksi tuo mäki on tullu.)

Pökkäsin päälle ihan uudet Spessun pyöräilyvaatteet, jotka ostin alennuksesta. Kun oli -60%, niin ei voinut jättää kauppaan. Ja täytyy sanoa, että yhden testin jälkeen ovat parhaimmat pyöräilyhousut mitä mulla on ollu. Ja jopa pehmuste on pinkki! 😀

Kiersin aluemestaruuskisoissa ajetun reitin kertaalleen ja tulin mutkan kautta kotiin. Törmäsin lenkillä sekä isääni että Maijaan, muutenkin ulkoilijoita oli paljon liikenteessä. 🙂

Osasin lapsena jotain, mitä en oo osannu enää moniin vuosiin. Nimittäin ajaa ilman käsiä. Aina tätä harmittelen, kun siellä täällä näkyy miehet ajavan kädet irti tangosta. No oonkin tätä nyt parin viikon aikana treenaillu maastopyörällä. Ensin asfaltilla ja nyt jo kuntoradalla. Hetken jo pystyn, tässä todiste tämän päivän lenkiltä kuntoradalta!

Mä osaan! :D

Mä osaan! 😀

2 kommenttia

  1. Satunnainen juoksija kirjoitti:

    Hyvä Ninni! Se on kyllä jännää, miten tuon ilman käsiä ajamisen unohtaa vuosien varrella. Luulisi, että kyseessä olisi niitä taitoja kuten pyöräily, jonka kerran oppiessaan osaa aina, mutta ei. Pitäisiköhän yrittää kokeilla? Hulahula-vanteen pyöritys on myös paha. Pienenä vannetta olisi voinut pyörittää vaikka kuinka kauan, nyt se tipahtaa alta aikayksikön alas.

    • Ninni kirjoitti:

      Kokeile ihmeessä! Ei muuten oo helppo juttu, tai siis eniten vaatii vaan rohkeutta. 😀 Mä oon testannu tuota hulahulaa kans, ei taivas ku onnetonta! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.