Hae
Ninnin energianurkkaus

Kepistä kolmen voimin

Yhteistyössä Onnisport

Tänään on kyllä huomannu reisissä eilisen kympin. Oltiin aamusella Jaanan kanssa pyöräilemässä ja ai vaan kaikille ylämäille. 😀

Salakuvasin Jaanan kypärän. :D

Salakuvasin Jaanan kypärän. 😀 Nää on nyt muotia, joten kaikki kaupoolle! 😉

Suomeen on rantautunu uusi lihashuoltoväline, The Stick. Kuukauden testaamisen jälkeen totean, että loistovekotin! Se on siis joustava keppi, jossa on muovisia rullia. Suomesta on saatavilla kolmea eri mallia. Mun käytöstä löytyy Orginal Hybrid Stick, jossa valkoisten rullien lisäksi keskellä on punainen targetrengas, jolla saa paikallistettua hieronnan tiettyyn pisteeseen. Kaksi muuta Stickiä (Body ja Travel) ovat ilman targetrengasta, ja tarkoitettu isoille lihasryhmille. Toinen on lyhyempi keppi kuin toinen, ja täten mm. nimensä mukaisesti matkustamiseen hyvä.

 

Erittäin tehokas lihashuoltoväline urheilijoille ja lihasjännityksistä kärsiville.

The Stick on kehitetty Yhdysvalloissa jo 24 vuotta sitten ja on uskomattoman tehokas itsehoitoväline lihasten aineenvaihdunnan, kiinikkeiden ja verenkierron parantamiseen. Taipuisa varsi takaa lihaksille juuri niin tehokkaan vaikutuksen kun käyttäjä haluaa.

Erityisesti: alaraajojen lihaksisto, selkä. kyljet, yläselkä ja niska

The Stick on erittäin tunnettu ja tärkeä osa monen huippu-urheiljan päivittäistä lihashuoltoa. The stick on maailmassa urheilukeskuksien, urheiluklinikoiden, hierojien ja fysioterapeuttien suosittelema /käyttämä varma ja tehokas apuväline.

Mä rustailin näistä enemmän tuonne Aika-ajo.comin sivustolle, kannattaa lukaista kyseinen artikkeli. Tykkäämällä Aika-ajo.comista Facebookissa tai seuraamalla Twitterissä, saat uusimmat artikkelit nopeasti luettavaksi.

Tämä keppi on siis tarkoitettu itsetehtävään lihashuoltoon, mutta esimerkiksi tänään meillä lapsetkin kinastelevat kenen vuoro on mua hieroa. Hyvän hieronnan sainkin Suomen lentopallopeliä katsoessa, mutta lopulta mulla oli kolme hierottavaa. 😀

 

Viikko 37
Pyörä 2h 50min
Juoksu 1h 42min
Uinti 1h 12min
Yhteensä 5h 45min

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.