Hae
Ninnin energianurkkaus

Lepopäivä päätti viikon

Eilisen Körttimaratonin virallinen aika oli 1:52:29, ja hopeaa tuli! Tai jaettiin se Jaanan kanssa, kun tultiin maaliin vierekkäin. Jaana olisi voinu maalisuoralla painaa lisää vauhtia, mutta yhtäaikaa tultiin maaliin. <3

Kuulemma reitti oli niin virallisesti mitattu kuin nykytekniikalla voi. Oli niin tai näin, niin vauhtia sieltä, kuten viime viikonlopun kympiltä, lähdettiin hakemaan maratonille. Ennätysvauhtia mä sen kuitenkin juoksin, ja oon tosi tyytyväinen, että sain hyvää vauhtia pidettyä. Ens keväänä sitten alitetaan tuo 1:52, niin ei tarvi enää jossitella omasta puolimaratonin ennätysajasta. 😉

Kankaanpään maratonille on aikaa neljä viikkoa, joten nyt pitää hyvin palautella eilisestä rasittuneet lihakset ja oikea jalka. Venytellä ja rullailla, sitä teen nyt. Ja siis ihan aattelin pitää kolme päivää eilisen puolikkaan jälkeen lepoa. Normaalisti näin pitkää lepoa ei tule pidettyä, mutta pitäisi vielä pystyä tekemään muutama kova treeni ennen maratonia. Ja tärkein on tekemättä, pitkä maratonille valmistava juoksulenkki. Täytyy saada yks 25-30 kilsan pitunen lenkki. Aattelin pirauttaa huomenna hierojalle, jos löytyisi lpg-hoitoon tälle viikolle aikaa. Sais tuota rasittunutta polven aluetta vähän käsiteltyä. Tai ongelmahan ei ole polvessa, vaan reisi-pakara -akselilla mitä luultavammin. Tämän jalan takareisi on ollu vähän normaalia kireämmin tässä kesälläkin.

 

Viikko 38
Juoksu 2h 43min
Pyörä 1h46min
Uinti 52min
Yhteensä 5h 22min

Nyt katsomaan lentopallon MM-kultaottelua! 🙂

6 kommenttia

 1. Soile kirjoitti:

  Onnea hopeasta ja tsemppiä viimeistelytreeneihin ennen maratonia!

 2. Marketta kirjoitti:

  Hienoa, ONNEA onnistuneesta puolikkaasta. Muutenkin täytyy nostaa hattua, että jaksat kirjoittaa innostavista treeneistäsi, jotka teet lajia kunnioittaen. Tuohon jalkavaivaasi. Samanlaisia tuntemuksia myös minulla, tosin todettu nivelrikko. Kitkuttelin kovalla penkillä muutama viikko sitten kipeän pakaran puolella. Tiedätkö, samalla koski ja samalla tuntui hyvälle!?! Auttoi, usko tai älä. En tiedä loksahtiko jokin ”osa” paikoilleen, vai mitä tapahtui? Joka tapauksessa, mukavaa, kun voi juosta ja nauttia samalla luonnon valmistautuessa loppu vuotta kohti.

  • Ninni kirjoitti:

   Kiitos Marketta! 🙂 On kiva jakaa omia mietteitä ja treenejä, niin hyvässä kuin pahassa. 😀

   Loistavaa, että löytyi apukeino! Mä toivon, että tää olis pikasesti ohimenevä juttu, joka helpottaa, kun lihakset ei enää kiristä.

 3. Mika kirjoitti:

  Ai oot menossa Kankaanpäähän! Siellä pitäisi olla ainakin todella nopea reitti joten hyvät edellytykset ennätykselle on varmasti olemassa. Mikä sun vanha maraton-enkka onkaan?

  Pyörittelin muuten pitkään tuota Körttimaratonia, olisin juossut siellä täyspitkän. Ehkä ens vuonna 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Joo, sinnepä sinne. Juoksin siellä puolikkaan 2010, nyt sitten pidemmälle matkalle. Toivottavasti ei oo liian kylmä. Neljä vuotta sitten oli jotain 1 astetta lämmintä. 😀 Oon juossu 2011 Tukholmassa 4:29. Sulla onkin enää viikko. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.