Hae
Ninnin energianurkkaus

Neonkeltainen 80 luku

Syksy ja syksyn värit on täällä. Illalla jo varpaat jäätyy pyöräillessä, mutta päivällä lämpötilat toistaiseksi yli kymmentä astetta.

Tilasin uuden triathlonpuvun MJR Trainingilta, kun edellisen menin pilaamaan Italian reissulla. Ei lähde iso valkoinen tahra mustasta takareidestä irti. Mitä luultavammin pyörän renkaan paikkausvaahtoa. Höh! Ens kesäksi on tarkoitus hommata kaksiosainen puku, mutta halusin kuitenkin yhden istuvan kokoasun. Seuran oma Bioracerin puku mulle ei nimittäin kovin hyvin istu päälle. Tiesin, että Orca istuu ja tilasinkin kuulkaa keltamustan puvun! Kerran sille ja värille hei! 😉 Ihan pirteä, ja erilainen!

Tämä neonkeltainen että monet muut nykyään muodissa olevat neon värit sopii kyllä mulle, oonhan syntynyt vuonna 80. 😀 Tuokin puku sopii sekä keltaisen että pinkin säärystimen kanssa! 😀 No testailin yhdistelmää itse asiassa eilen tämän päivän kuvauksiin. Mulla oli treffit valokuvaajaystäväni Heidin kanssa, ja kävin kuulkaa uimassakin hyisessä Kyrkösjärvessä. 😀 Ihan älyttömän kiva päivä! Ilma oli muuten kiva, mutta tuuli 9m/s, joten hiukset kuulkaa välillä oli ihan miten sattuu. 😉

Heidin kameran näytössä tuttu pyörä ja naama.

Noista kuvista lisää myöhemmin. Huomenna aattelin napata Orbean auton katolle, ja ajaa lentopalloturnauksen jälkeen kotiin. Se on sit viimeinen maantiefillarilla tehty lenkki tälle vuodelle, seuraavat trainerin päällä. Toki maastopyörällä suurin osa pyörälenkeistä tietty, kun sisällä paikallaan polkeminen on niin tylsää.

Mulla oli jotain muutakin kirjoitettavaa, mutta kun enää muista mitä, niin on aika laittaa kone kiinni ja jatkaa joku toinen kerta..

4 kommenttia

 1. -Katri- kirjoitti:

  Oi, miten näytät hyvältä uudessa puvussa! Tosi pirtee toi keltainen. Ja hei, laita johonkin kisaan erivärisäärystimet, edes harkkakisaan. Näyttää meinaan hauskalta! 😀 Tiedätkö, mun tulee aina ikävä lyhyttä tukkaani, kun näen sun kuvia. Yleensä aina, kun näen hyvin leikatun ja kantajallaan hyvännäköisen lyhyen tukan, mun tekee mieli lyhyttä tukkaa taas. Ja sit taas totean itsekseni, etten uskalla ja että pitkäkin on hyvä ja helppo. 🙂

  • Ninni kirjoitti:

   Voi kiitos Katri! 🙂 Joo, laitan ehdottomasti. Hyvä idea!! 🙂 Mulla on aina lyhyt tukka, kun jos rupeen kasvattamaan, niin lopulta kyllästyn ennen kuin se on edes leukaan asti ja sit taas leikkaan lyhyeksi. 😀 Kuitenkin haaveilen pitkästä, että sais pikasesti ponnarille vaan. 😉

 2. susanna kirjoitti:

  Ihanan pirtsakalta kyllä tuo uus puku näyttää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.