Hae
Ninnin energianurkkaus

Run in forest ja RunForest

Yhteistyössä RunForest

En ollut ennemmin kuullut RunForestin verkkokaupasta, ennen kuin muhun otettiin yhteyttä. RunForest myy laatumerkkivaatteita ja -kenkiä. Kengistä löytyy mm. Asics, New Balance, Saucony, Nike, Salming ja vaatteista Nike, Casall, Skins, Newline, 2XU.. Ilmainen toimitus ja 30 päivän palautusoikeus. Tilausprosessikin toimii, siitä tuloksena kahden päivän jälkeen tilauksesta itsellä 3/4 pituiset Skinsin kompressiotrikoot. 🙂

Mullahan on ennestään pitkät Skinsin kompressiotrikoot, mutta tykkään kuitenkin käyttää säärystimiä, joissa on voimakkaampi kompressio pohkeille kuin trikoissa. Siksi haaveena olleet 3/4-trikoot on nyt mulla! 🙂

Muksujen kanssa suunnattiin taas tänään juoksentelemaan mettään. Mutta ei suuna päänä, vaan rastilta rastille suoraan. Oon jopa yllättynyt kuinka hyvin pysyn kartalla edelleen. Toim. huom. tukireitti ja c-rata käytynä. 😀 Katotaan ehtisinkö lauantaina käydä haaveilemani B-radan läpi itekseen. Nyt nimittäin olin taas tyttöjen kanssa, ja heidän vauhtia kolmen kilsan rata (linnuntietä) kierrettiin. Joku reilu neljä kilsaa siitä varmaan tuli oikeasti. Lauantain ongelma on vaan siinä, että mies on reissussa.

Käväisin vielä tunnin verran ajelemassa maastopyörällä ja samalla pyörittelemässä jalkoja, joissa tuntuu vielä tiistain salikäynti.

Täytin muutama viikko sitten #vaihdalumiaan -sivun kyselyn, ja sieltähän oikeasti napsahti Lumia 930 mulle kahdeksi viikoksi testikäyttöön. Kahden viikon jälkeen puhelin palautetaan ja raportti kirjoitetaan sivustolle. Bloggaajana tietenkin kamera on kovassa testissä. 😉 Laatu on hyvä, mutta tänään tytär kommentoi, että äiti tää kamera on hidas. Ei se niin hidas oo kuin jotkut, mutta hitaampi kuin iPhonen oma, missä voi napsaista napin pohjaan ja sarjatulittaa kuvia.

Ei saa tällaista kuvaa iLuurilla klo 21.30 illalla.

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Jos sulla on sama Lumia kuin Juhalla oli vielä vähän aikaa sitten niin se kamera on rasittavan hidas. Juha osti sen puhelimen just kameran takia koska joutuu kuvailemaan mua niin hiton paljon ja sillä ei tosta noin vaan otetakaan kuvaa musta jos satun liikkumaan vaikka hitaastikin. Rasittava puhelin ja uskon, että sää palaat mielelläsi vanhaan puhelimeesi takaisin. =D
  On se kamera hyvä kun ottaa jostain muusta kuvaa kuin musta ja varsinkin jos jaksaa säädellä ja tuunailla. Mutta eihän sulla välttämättä oo sama puhelin, eiks niitä oo monia niitä Lumioita.

  Missä kuva kompressiotrikoista?

  • Ninni kirjoitti:

   Tiiäkkö, mä meinasin kirjoittaa tuohon juttuun, ettei kuitenkaan niin hidas kuin Härrellä. Tää on siihen verrattuna salamannopea. 😀 Lumian kameraksi siis nopea, mutta iPhoneen verrattuna hidas. Joo, Lumioita taitaa olla vaikka ja kuinka monta. Tääkin puhelinmalli valittui sillä, että kysyin Tompalta, että mikä malli ja se sanoi, että 930 on uus.

   Tulee, tulee. Tämän päivän juoksulenkiltä, jos saan jonkun kameran taakse. 🙂

 2. katirkko kirjoitti:

  Ihana tuo iltakuva, syksyinen katu kutsuu juoksemaan 🙂

 3. ninnu kirjoitti:

  Moikka, Mä oon pohtinut aina kun treenimäärät on jotain noin valtavia (viitaten siis aiempiin kirjoituksiin), että mikä on se suhde ruokaan? Jos itse treenaan kestävyyttä koko viikon ilman kuntosalikäyntejä niin syön kaiken, siis aivan kaiken ja vähän enemmänkin! 🙂 kuis sulla?

  • Ninni kirjoitti:

   Hei, vähän samanlainen kuin sulla! 😀 Sen takia onkin niin helkutin vaikeaa yrittää tiputtaa painoa, kun ruoka maistuu.. 😉 Varsinkin jos on ollu joku pitkä treeni, niin pari päivää sen jälkeen on vain ja ainoastaan nälkä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.