Hae
Ninnin energianurkkaus

Boksihypyt ja Riitta Väisänen

Mun lauantai koostui tänä syksynä ekaa kertaa aamu-uinnista ja crossfit-salilla tehdystä voima- ja nopeustreenistä. Altaan päädyssä oli Laura vetämässä treeniä, ja porukkaa oli vain 10 henkeä, niin oli paljon radoillakin tilaa. Tehtiin paljon potkuja, ja tuntui kyllä toisessa lonkankoukistajassa lopuksi ihan kivasti.

kuva 4

Uimahallilta kohti crossfit-salia ja seuran treeniä. Alkulämmittelyn jälkeen treenattiin rinnallevetoa. Ensin ihan tangolla (15kg), sitten kevyillä painoilla (25kg), ja sitten 5×3 sarjaa isommilla painoilla (35kg). Lopuksi vielä maksimia eli yhtä toistoa. Mä testasin 40 kilolla, ja kun nousi niin hyvin, niin vielä vitonen lisää. Mutta sitten ei enää tekniikka ja uskallus riittäny, ja nostamatta jäi 45 kiloa.

kuva 13 kuva 21 kuva 35

Oli todella kiva kokeilla maksimipainon, minkä ylös saa puhtaasti. Ihan samalla tavalla, kun on kiva käydä juoksemassa joku kisa ja kattoa, mihin aikaa pääsee. Nyt mullakin on lähtökohta rinnallevetoon, ja tuota maksimia joskus sitten parannetaan. 🙂

Lopuksi vielä kunnon sykkeet kehiin. 15 minuutin ajan niin monta kierrosta kuin ehtii. 20 boksihyppyä, 20 kyykkyä ja 30s lankku.

kuva 24 kuva 53

Alkuun vielä on vaalea naama ja hiukset kuivat, mutta eipä oo enää toiseksi viimeisellä kierroksella.. 😀 Ilme on hirveä ja kärsivä, mutta tokikin reisissä tuntui ja sykkeet oli yli 180. Oli kyllä taas älyttömän hyvä treeni! Ja taitaa olla muutaman päivän tämän jälkeen kroppa jonkin verran kipeä. 😉

kuva 32

Treenien jälkeen suunnattiin Ylistaroon, Halpa-Aitan muotinäytökseen, jonka juonsi Riitta Väisänen. Jaana oli tuonut Pariisista mukanaan mielettömän upeita vaatteita, ja täytyy käydä shoppailemassa joku päivä ajan kanssa, ja kun liikkeessä ei oo niin paljon ihmisiä ja Jaana ehtii kantaa mulle pukukoppiin rettuja. 😉 Mä nimittäin inhoon vaatekaupassa kiertelyä ja helpoiten pääsee, kun on pukukopissa ja sinne tuodaan ja vielä sanotaan suoraan mielipidekin. 😉 Tuolta liikkeestä löytyy vaatteita niin nuorille, vanhoille, pienille kuin isoillekin.

Riitta olis varmasti ollu ihan kauhuissaan noista kuvista, mitä mä itestäni hikisenä tänne nyt laitoin. 😀 Juttua riitti, ja myös esim. ohjeita kuinka tulee paras kuva naisesta.

6 kommenttia

 1. MatuCaneX kirjoitti:

  Kyynärpäät kadehdittavan hienossa asennossa. Nimim. OnRamp kurssi päättyi torstaina.

  • Ninni kirjoitti:

   Arvaa montako kertaa mulle niistä on huomautettu viimeisen vuoden aikana?! 😀 Lauantaina ei kertaakaan, eli pikku hiljaa oppii. Vai oot säkin käyny OnRampin. No mitä tykkäät?

   • MatuCanex kirjoitti:

    Laadukasta hommaa ja sopii mulle paljon paremmin kuin normi punttisali. Vaan on se toisella tavalla rankkaa kuin mihin on viime aikoina tottunut. Kiitos vaan sulle ja eräälle toiselle blogaajalle esimerkistä.

 2. Sanna kirjoitti:

  Ihanat kuvat. Sulla on loisto hovikuvaaja. <3

  • Ninni kirjoitti:

   Sulla on enemmän tietoa kuin normilukijalla. 😉 Jep, tytär mukana treeneissä ja tottunu siihen, että äitistä otetaan kuvia. 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.